Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Freshman91 View PostPfff, jos brata Joshuu da dovedete, mada on je pretty much zavrsen deal za Atletico, ali sve je moguce...
http://www.transfermarkt.co.uk/en/jo...ler_93704.html" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Ves View PostNemoj silu u pogresne ruke, Runi je kurva, nikad mu ne znas sta ce!
Suarez je jedina sansa za vrhunskog napadaca, ali je taj voz prosao, a nastavi li Liverpul ovako nece taj mrdati ni sledeceg ljeta.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ves View PostJa danas gledao ovdje, pa mi nista nije bilo jasno.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/jo...ler_93704.html
Jos ne verujem da ce Ozil u Arsenal, mogu misliti kako je vama...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostPrimamljiva ponuda administratora, ali nosi neke odgovornosti sigurno, ako je samo titula, a ja nista ne moram da radim onda mozesigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostDobro, napravicu posebnu grupu samo za tebe dodje li Runi u Arsenal, bices drugacije boje, pisace ti ispod nicka Aki kralj najveci ili ako zelis nesto drugo.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostDobro, napravicu posebnu grupu samo za tebe dodje li Runi u Arsenal, bices drugacije boje, pisace ti ispod nicka Aki kralj najveci ili ako zelis nesto drugo." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Ves View PostA daj mu nesto i ako ne dodje. Tipa da do kraja sezone ne smije iznositi licne stavove i zapazanja, vec iskljucivo prenositi provjerene informacije?sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by PRINCE View PostA ako ne dodje Runi, ja dobijam admina. Moze ?
Originally posted by Ves View PostA daj mu nesto i ako ne dodje. Tipa da do kraja sezone ne smije iznositi licne stavove i zapazanja, vec iskljucivo prenositi provjerene informacije?sigpic
Comment
Comment