Originally posted by LetsPlayGame
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
-
Originally posted by Ves View PostSto ce reci da trenutno imas bar 40, ako je to 20 godina ozbiljnog pracenja fudbala. Ajde, 35. Kako god bilo, opet si balav za Wengera, kao sto sam i sam. Jos ako se uzme u obzir amatersko i profesionalno poznavanje ove igre, onda je suludo i porediti. Ja imam 25, fudbal pratim od sv. prvenstva 1998. , imam sertifikat fudbalskog sudije i rekreativno igram ovu igru. Od toga se sastoji moje laicko poznavanje fudbala i svega sto ima veze sa tim, sto znaci da sam nista do balavca u odnosu na Profesora!
Ako si gledo' utakmice Arsenala zadnju sezonu dvije mogao si vidjeti na Emirates-u da su i lokalni oni najveci navijaci nezadovoljni nekim stvarima, konkretno transferimasigpic"Space:the final frontier.These are the voyages of the Starship Enterprise.Its continuing mission:to explore strange new worlds,to seek out new life and new civilizations,to boldly go where no man has gone before."
Comment
-
Originally posted by LetsPlayGame View PostU odnosu na Wengera da, kao i svi mi ovdje, to je ok medjutim ovdje na forumu mi medjusobno raspravljamo i iznosimo svoja misljenja i ono sto ja ne mogu da shvatim da se neda taknuti na Wengera ili na klub.
Ako si gledo' utakmice Arsenala zadnju sezonu dvije mogao si vidjeti na Emirates-u da su i lokalni oni najveci navijaci nezadovoljni nekim stvarima, konkretno transferimaLast edited by Ves; 01-09-13, 14:50." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostPravo da vam kazem, nije ni vazno. Mesut ili Julian, ne zna se kog bi pre hteo u timu.
Salim se odlicno bi dosli Arsenalu bilo koji mada mi se cini da je rijec o DraxleruZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Aj fala qrcu da napokon! Msm da nije Ozil, prije ce biti Draxler, a mozda i Reus! Jedino ako se ti igraci koji ne igraju van njemacke ne smatraju internacionalcima, nejasan mi je taj pojam. Msm znam da je tako, ali mnogo reprezentativce nazivaju tako." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostJeste razlika pet godina i jesu obojica odlicni,ali,ali,ali nemoj da se sprdas s ovakvim izjavama
Salim se odlicno bi dosli Arsenalu bilo koji mada mi se cini da je rijec o Draxleru" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Posteno to bi bilo vrhunski,kvalitet zagarantovan na sredini,sad sto je malo suplje u odbrani i napadu nema veze(mislim na br.igraca) mislim da sutra do ponoci ocekujem 2 igraca,srednjak i napadac,i jos kad bi na to dodao jednog CB ,super ondasigpic
Comment
-
Originally posted by Ves View PostCini ti se ili bi volio?Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Hajde sad da se vratimo na pocetak prelaznog roka i uzmemo u obzir da Wenger zna sta radi i on sad dovede Bendera, Dzeksona Martineza, Miku Ricardsa i Viviana na posudbu! BUM!" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
Comment