Nekome ocito treba crtat da je Wenger najbolji menadzer za fudbalski klub trenutno na svijetu. Ako mislis da Florentino nije kontaktirao Wengera prije nego sto je zaposlio Ancelotia varas se. Wenger je number one ime na shortlisti svakog vlasnika kluba. Wenger je osoba koja ima reputaciju poboljsavanja igraca i davanje prilike mladima stoga ne vjerujem da bi neko izabrao nekog tamo Beniteza umjesto Wengera..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNekome ocito treba crtat da je Wenger najbolji menadzer za fudbalski klub trenutno na svijetu. Ako mislis da Florentino nije kontaktirao Wengera prije nego sto je zaposlio Ancelotia varas se. Wenger je number one ime na shortlisti svakog vlasnika kluba. Wenger je osoba koja ima reputaciju poboljsavanja igraca i davanje prilike mladima stoga ne vjerujem da bi neko izabrao nekog tamo Beniteza umjesto Wengera..
U realu bi Wenger svim mladicima poput Jesea ili Morate dao šansu.
Ali kao što znamo kako to ide u španiji kad nema trofeja, otkaz bi vrlo brzo uslijediosigpic"Space:the final frontier.These are the voyages of the Starship Enterprise.Its continuing mission:to explore strange new worlds,to seek out new life and new civilizations,to boldly go where no man has gone before."
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNekome ocito treba crtat da je Wenger najbolji menadzer za fudbalski klub trenutno na svijetu. Ako mislis da Florentino nije kontaktirao Wengera prije nego sto je zaposlio Ancelotia varas se. Wenger je number one ime na shortlisti svakog vlasnika kluba. Wenger je osoba koja ima reputaciju poboljsavanja igraca i davanje prilike mladima stoga ne vjerujem da bi neko izabrao nekog tamo Beniteza umjesto Wengera..
slažem se ja sa tobom da je Venger mag što se tiče rada sa mladim igračima, niko to ne spori
ali u današnje vrijeme ako hoćeš klasu od igrača moraš pretplatiti, ne slažem se ni ja sa tim ali takav je sistem trenutno
Comment
-
Originally posted by LetsPlayGame View PostTo da Wenger može dovesti koga hoce i da samo ovi neki veliki klubovi mogu preoteti igraca to ne mogu nikako povjerovati. Opet ti za primjer dajem Higuaina oko kojeg sam poprilicno pratio situaciju s obzirom da sam navijac Reala.
Opet da ne shvatis da ja recimo ne volim Arsenal, ja samo ne smatram Wengera covjekom koji moze ponovo donjeti trofej Arsenalu.Ovaj prelazni rok u kojem se klub nije pojačao nikako je dokaz tome da čovjek jednostavno više nema ideja.
Opet ja vam želim da dovedete ove moje realovce, Ozila i Di mariju, sa njima bi se borili za titulu a ne za 4 mjesto
Moje licno misljenje, mimo svih ovih medijskih nagadjanja, je da Wenger ide na sigurno. Proslo je dosta vremena od zadnje titule, bio je finansijski ogranicen, i sad novca napokon ima-dosao trenutak da se nesto uradi.
E, sad. Pozicija na kojoj je on nije ni malo prosta, ljudi su na realne razloge njegove nemogucnosti da nesto osvoji gledali kao na izgovore, i sad kad tih "izgovora" vise nema, ocekuje se da Wenger opravda reputaciju, a Arsenal osvoji PL. Neko ce reci da je i kup dovoljan, ali svi mi dobro znamo da bi pritisak na njega prestao nakon osvojenog kupa samo dok ne pocne nova sezona, onda bi sve bilo isto. Dakle, dokaz da Wenger pravi tim za veliku pricu jeste otpustanje velikog broja malih igraca, sto ranije nije smio raditi. Drugi dio posla jeste dovodjenje malog broja velikih igraca, od kojih mnogi ne zele doci ukoliko niste siguran ucesnik lige sampiona. Radilo se cijelo ljeto, radi se i u ovom trenutku, a kako ce tim izgledati za dva dana zavisi od masu razlicitih poklapanja i dogovaranja." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Svi misle Arsenalu treba 5 igraca, ja kazem 3 komada da se ima 18 senior players i onda se moze sansa mladicima dati u kupovima, ali mislim da ce ipak da ozbiljno shvati kupove da se ne dese ponovo Barton i Blackburn..sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Ves View PostNema ideja? Kako to da svaki balavi forumas ima ideja, a jedan od najvecih fudbalskih strucnjaka svih vremena nema?! Nece bit' da je to.
Moje licno misljenje, mimo svih ovih medijskih nagadjanja, je da Wenger ide na sigurno. Proslo je dosta vremena od zadnje titule, bio je finansijski ogranicen, i sad novca napokon ima-dosao trenutak da se nesto uradi.
E, sad. Pozicija na kojoj je on nije ni malo prosta, ljudi su na realne razloge njegove nemogucnosti da nesto osvoji gledali kao na izgovore, i sad kad tih "izgovora" vise nema, ocekuje se da Wenger opravda reputaciju, a Arsenal osvoji PL. Neko ce reci da je i kup dovoljan, ali svi mi dobro znamo da bi pritisak na njega prestao nakon osvojenog kupa samo dok ne pocne nova sezona, onda bi sve bilo isto. Dakle, dokaz da Wenger pravi tim za veliku pricu jeste otpustanje velikog broja malih igraca, sto ranije nije smio raditi. Drugi dio posla jeste dovodjenje malog broja velikih igraca, od kojih mnogi ne zele doci ukoliko niste siguran ucesnik lige sampiona. Radilo se cijelo ljeto, radi se i u ovom trenutku, a kako ce tim izgledati za dva dana zavisi od masu razlicitih poklapanja i dogovaranja.
A sad odo gledati utakmicu kluba koji MOŽE DOVESTI KOGA HOCE KAD HOĆEsigpic"Space:the final frontier.These are the voyages of the Starship Enterprise.Its continuing mission:to explore strange new worlds,to seek out new life and new civilizations,to boldly go where no man has gone before."
Comment
-
Originally posted by LetsPlayGame View Posthahaha, ne mogu da vjerujem da nazivas nekog balavim,a nemas pojma o tome. Koliko ste očajni eto pokazuje to da ga i dalje hvalite
A sad odo gledati utakmicu kluba koji MOŽE DOVESTI KOGA HOCE KAD HOĆE
Wenger nije cijenjen samo zato sto je strasan strucnjak vec sto zna ispeglat racune i sredit knjige. Arsenal od osrednjeg Engleskog kluba je postao top klub u svijetu sa standardima koje diktiraju stadionom. Uz Bernabeu najljepsi i najmoderniji stadion u Evropi, a kapacitet od 60k je dovoljan da se poprilcan broj novca zaradi. Nije Stan Kroenke napravio stadion vec stadion je napravljen na inicijativu Wengera..sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by LetsPlayGame View Posthahaha, ne mogu da vjerujem da nazivas nekog balavim,a nemas pojma o tome. Koliko ste očajni eto pokazuje to da ga i dalje hvalite
A sad odo gledati utakmicu kluba koji MOŽE DOVESTI KOGA HOCE KAD HOĆE" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
@BackwardsGooner 27m
If AW believes returning injured players are LANS, then by same logic long-term injuries should be treated as sales & replaced accordingly." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Klub komplet digao na noge,ne trose veliki novac,a prihodi kluba nikad veci + igra fantasticna i rezultati isto tako
Istina je negdje izmedju ovih vasih prepirki,ali sve bih vas ja to pitao da ste u Londonu i da dajte 60-70 funti za jednu utakmicu,a menadzer ti iz godine u godinu govori da ima tim za titulu i da nema potrebe da dovodi nekoga,znaci laze...ispada se od nizeligasa i gube se trofeji od nizeligasa,kratko brate i jasno bez preseravanjaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostJurgen Klopp
Klub komplet digao na noge,ne trose veliki novac,a prihodi kluba nikad veci + igra fantasticna i rezultati isto tako
Istina je negdje izmedju ovih vasih prepirki,ali sve bih vas ja to pitao da ste u Londonu i da dajte 60-70 funti za jednu utakmicu,a menadzer ti iz godine u godinu govori da ima tim za titulu i da nema potrebe da dovodi nekoga,znaci laze...ispada se od nizeligasa i gube se trofeji od nizeligasa,kratko brate i jasno bez preseravanja" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Kakav je ovaj Montero? Sve vise se pise o njemu.
http://www.mirror.co.uk/sport/footba...ardiff-2240934" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Mozda tebi ima tim za titulu,po mom rezonovanju sigurno nema i to je to,kakav tim za titulu ni pod razno...on vrlo dobro zna da ovaj tim i kad su svi spremni kasni za Unitedom i Cityem 10+ poena...posljednjih 4-5 sezona uvijek 10+ zaostatak
Ja i nisam rekao da je obecao osvajanje titule kao sto si i podvukao rekao sam da je rekao da ima tim za titulu sto je sigurno laz...ovo sa retorikom je tacno,ali je to zloupotrijebio do krajnjih granica sto nije ok prema ljudimaLast edited by AK47; 01-09-13, 12:54.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment