Ovo za Rodgersa ja sam vidio kod DialSquare-a koji je pouzdan poprilicno, al izgleda da se zajebo, ne mogu ni ja za Rodgersa da nadjem..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostOvo za Rodgersa ja sam vidio kod DialSquare-a koji je pouzdan poprilicno, al izgleda da se zajebo, ne mogu ni ja za Rodgersa da nadjem..sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Hm 1 od 50 https://twitter.com/Futbol_Mercadosigpic
#WengerOut
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
Come on you Gunners!
Comment
-
Originally posted by Dejan78 View PostHm 1 od 50 https://twitter.com/Futbol_Mercadosigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostOcekujem novu bombu veceras oko keca da izleti u javnost po pitanju Arsenala i to ocekujem i sutra u isto vrijeme, a onda u nedelju vec ce jebiga VECA tema biti ubijanja boga u pilicimaJack Sear @JackSear 1m
Mirror saying Arsenal want Draxler, hahaha. Good luck with that! They're wasting their time with that.
Wenger bi se sa ovim pojacanjem debelo izvukao, a Aki bi dobio tu opkladu sa Maricem...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Kao sto rekoh bomba
Freshko, evo sad citam nikad zadovoljni navijaci Arsenala. "Kako sad moze da nudi 40 m za jebenog devetnaestogodisnjaka "
Nikad zadovoljni
EDIT:
Evo ga Telegraph
Julian Draxler and Kaka are Arsene Wenger's latest targets as Arsenal step up efforts to sign new players !!
|Telegraph|Last edited by maliajnstajn; 30-08-13, 23:54.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostKad bolje razmislim, onaj Nemac koji se pominjao za 40m, prvo sam mislio da nije Draxler, jer mu je klauzula 45m. Ali onda rekoh, mozda Arsenal nudi 40m funti, a da je klauzula Draxlera, 45m evra.
Wenger bi se sa ovim pojacanjem debelo izvukao, a Aki bi dobio tu opkladu sa Maricem...sigpic
Comment
-
Pa i za Felainija je istekla klauzula pa možda pređe u MUtd,
Inače u ovom tekstu stoji da S04 traži 60m funti....sigpic
#WengerOut
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
Come on you Gunners!
Comment
-
Originally posted by Dejan78 View PostPa i za Felainija je istekla klauzula pa možda pređe u MUtd,
Inače u ovom tekstu stoji da S04 traži 60m funti....sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Jutros su vec mediji u Nemackoj preneli da se dolaskom KPB u Schalke otvorio
prostor za odlazak Draxlera na Ostrvo, samo je pitanje ko ce koliko ponuditi.
Videcemo.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
Comment