Varas se. Pare svima trebaju. Mislim da postoji ogromna razlika izmedju formalnog i onog ispod stola, te da se moze slobodno reci da su to dva paralelna svijeta, a u onom drugom koji nama nije dostupan pare su apsolutno sve i brojke koje se tamo upisuju su mnogo manje naivne nego ove sto se vuku po kojekakvim portalima i papirima. Sve se pazljivo i precizno izvaze pa tek onda kupuje/prodaje, svaki milion!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Da l' im se jebe ili ne nije ni bitno, samo da oni daju Gustava. Martinez bio rezerva u petak, tako da su sanse da Gustavo igra ravne nuli. Posto hoce da ide na SP, verujem da su velike sanse da izabere Arsenal pre nego Wolfsburg.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Pa nije valjda lud da ode u raspali Wolfsburg pre nego li u Arsenal.
Koliko znam, samo i oni nude pored Arsenala za njega.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Wolfsburg je specifican tim, tamo ide samo igrac koji ima losije opcije od njih, a posto Gustava trazi Arsenal za koji je on sam rekao da obozava da ga gleda, verujem da nece biti problema. Ima njego intervju kada kaze da najvise uziva dok gleda Arsenal, tako da verujem da u ovom momentu Arsenal ima veliku prednost u odnosu na konkurenciju kada je u pitanju Luis Gustavo.
Nema potrebe da se prica o tome koliko bi on pojacanje bio. On i Suljo i moze se reci da Arsenal moze titulu uzeti.sigpic
Comment
-
Cezar jos uvijek ceka izgleda. Juce ga neki fan pitao da li ce u Arsenal on rekao "Maybe"
A Gustavo, cekamo, on Suki, Cezar i joss jedan stoper strasno, a plus juce sam za Gameza pisao, valjda ce se bandere rijesiti i usput dovest finog beka..
Wenger sam priznaje da ce morati da dovodi, ali izgleda da nas ocekuje jos jedna deadline day madnesssigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Kada/ako ode tele, verujem da se Profesor resio svih indijanaca iz ekipe. Dodaj Gustava i Sulju ovoj ekipi i imas veoma ozbiljan tim. Remzika bi bio u tom slucaju prva izmena, a svakako je pokidao u ovoj predsezoni. Decko igra odlicno, a vezni Jack i Arteta, Santi moze napokon na krilo, Suljo iza Giroud-a i samo pitanje ko bi igrao desno. Imas dubinu, imas vise fantasticnih igraca, dobrog trenera...Sve sto mozes da trazis od kluba za koji navijas. Samo sto ti Aki kazes taj stoper da dodje, a golman manje vise, meni bi Voja i dalje bio prvi izbor, iako je Cesar odlican.sigpic
Comment
-
Ma Woja ima problem sa distribucijom...
volio bih ja Cezara pravo. Sakho je sada available pa ja bi volio da se krene po njega, ali tesko. Ako se dovede Gustavo, eto covera za stopera, ako se dovede Gamez, Sagna isto postajr veliki cover za stopera..
Remzika ce igrat stalno, mislim i prije Jacka. Desno ce Walcott igrati.
Suljaga ako se dovede nataknut ga iza Girouda i eto ti prestrasnog tandema, ono sto jr Kenny probao sa Carollom i njim, samo sto je Giroud 12 ziliona puta bolji igrac od Carolla...sigpic
Comment
-
Kad batica vidi ovo za Jack-a i Remziku...naebao si Aki.
Suarez bi bio najbolje pojacanje u zadnjih xy godina. Ako ga pusti LFC, a ako ne, mora Giroud ici na 40+ golova.sigpic
Comment
-
Ma dobro za brata Girouda se ja ne brinem da ce da izdominira. Eto juce dva komada Cityu sa takom lakocom, al ponistise mu onaj drugi
Jack je godinu dana bio out, mora polako. Remziki je dvije godine trebalo da se vrati od povrede, a sad ima da melje. Strasno igra, cak i bolje od Jacka. Samo vidjet cemo njihov tandem za koju godinu kad budu u svom prime-usigpic
Comment
-
Ma ja, Arteta mator, jos ovu sezonu izgura i ima Remzika da salje poznate pod zemlju.
Al' cini mi se da niko nije riknuo kada je dao gol na ovoj prijateljskoj, izgleda da se te tekme ne priznaju...sigpic
Comment
-
Nije da mu ruzno stoji...
Sada brat Topdzija najvise uziva, Remzika mu dominira.sigpic
Comment
Comment