Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostJoj Reala hahahha. Cuj 37 miliona funti, a Sulju cijene na 25 miliona hahah
Bolje platit Sulju 40 miliona nego Pipitu 37 m...
Ne znam sta je cudno, Napoli pun kao brod, mogu da plate 40 miliona za njega, Arsenal isto moze, samo je pitanje da li hoce.
Ne ceni Real Sulju na 25 miliona, Perez je rekao da je upoznat sa cenom koju LFC trazi, ali da nije nudio nista za sada. Kakvih 25 miliona...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Evidentno da jeste. Wenger je dogovorio sa Realom sve jos u junu i zaustavio transfer, mogao ga je uzeti i za manje od 27 miliona funti, nije hteo. Bentiez hoce Higuain-a, platice ga preko 30, jer ima para. On mu je u ovom momentu najbolja opcija od dostupnih napadaca.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Ma igraju LS, mogu biti prvaci u Italiji(sto ne znaci da hoce), sta mu fali. Njemu je vazno da igra i da igra LS. Wenger je mogao da okonca deal, jos su danas neki novinar za Spaniju i bivsi kapiten Chelsea-a u emisiji pricali kako je bio done deal i da je odjednom stalo.
Wenger verovatno nije hteo da plati 24 miliona koliko su se valjda bili dogovorili. Mozda nece Higuain-a...sigpic
Comment
-
Eventualna varijanta da mi prestanemo da dizemo cenu Suarezu i Real ga uzme, a oni nama daju Pipitu? Wenger igra na mnogo karata i strana u ovom prelaznom, strah me da se ne zaigra i ostane praznih ruku."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostKada je Negredo 28 miliona, bude srecan sto ne traze 60.
Ne znam sta je cudno, Napoli pun kao brod, mogu da plate 40 miliona za njega, Arsenal isto moze, samo je pitanje da li hoce.
Ne ceni Real Sulju na 25 miliona, Perez je rekao da je upoznat sa cenom koju LFC trazi, ali da nije nudio nista za sada. Kakvih 25 miliona...
Comment
-
Ako on ode u Napoli, znaci da je htio doci i u Arsenal, to je bar jasno. Ja mislim da je taj transfer zaustavljen jer je Profa namirisao bolji, pa se sad radi na tome. Neko od tih over 25 m funti napadaca ce doci, a ko, to vjerovatno ni Wenger ne zna." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by DelBoy View Postne košta Negredo 28 miliona već ga je City toliko pretplatio....ne može se to porediti sa ovom situacijom...po tom osnovu onda Spursi ne bi trebali pustiti Bale ispod 200 miliona evra, drugo bi bilo da sada City pregovara sa Realom pa im Perez prebaci to za Negreda
Real trazi 40, sto ne znaci da ce da dobije. Svako vrednuje igraca koliko smatra da on vredi, moze li neko da zabrani Perezu da trazi toliko za igraca koji je dao preko 100 golova u Realu? Ne moze, tako da ne vidim sta je problem. Moze on da trazi i 50, pa da ga proda za 30.
To za Balea necu komentarisati, prodali bi ga sutra kada bi im neko dao 90 miliona funti, nemoj se zavaravati da ne bi.sigpic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostNe, kosta 30 koliko je Sevilla trazila, pa su se dogovorili na 25+3 miliona u zavisnosti da li ce osvojiti titulu.
Real trazi 40, sto ne znaci da ce da dobije. Svako vrednuje igraca koliko smatra da on vredi, moze li neko da zabrani Perezu da trazi toliko za igraca koji je dao preko 100 golova u Realu? Ne moze, tako da ne vidim sta je problem. Moze on da trazi i 50, pa da ga proda za 30.
To za Balea necu komentarisati, prodali bi ga sutra kada bi im neko dao 90 miliona funti, nemoj se zavaravati da ne bi.
Comment
-
Pa ne, gledaju i oni trziste. Mislis da on ne vidi koliko Sevilla uzme na igracu kakav je Negredo? Oduvek je to tako bilo, pogotovo kada je tim koji je upravo zaradio bruku para zainteresovan za tvog igraca. Pa tako je Njukara opljackala LFC za Carroll-a. Nije on kanta, ali uzeti na njemu 35 miliona funti je umetnost.
Problem je sada sto mozes jedino Benteke-a da uzmes ako propadne Pipita. Suarez ako ode, ide u Real. Ne verujem nesto u to da bi ga LFC prodao Arsenalu. To je samo moje misljenje, ne mora znaciti da nece zavrsiti kod Wengera.
Video sam da se i Mata danas pojavljuje kao pojacanje, Geoff napisao, a batica ovde preneo.
Nesto mi tu nelogicno da bi se Mou odrekao najboljeg igraca, pogotovo ga ne bi prodao Arsenalu, pre Realu ili tako nekom timu u inostranstvu.sigpic
Comment
Comment