Arsenalu prošle sezone je falio igrač koji kad ne ide može rješiti sam utakmicu, Suki je takav tip igrača i ako dođe Arsenal postaje ozbiljan kandidat za titulu plus još jednog kvalitetnog DMF, čovjeka koji će raditi prljavi posao na terenu, praviti pametne faulove, prekidati protivničke akcije, biti neprikosnoven u skok igri, to je ono što Arsenalu fali. Ne znam kakva je situacija sa Gustavom iz Bajerna, da li Gvardiola uopšte računa na njega. On bi najbolje pojačanje, tačnije bio bi pravi nasljedik Žilberta Silve.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Denisx View PostArsenalu prošle sezone je falio igrač koji kad ne ide može rješiti sam utakmicu, Suki je takav tip igrača i ako dođe Arsenal postaje ozbiljan kandidat za titulu plus još jednog kvalitetnog DMF, čovjeka koji će raditi prljavi posao na terenu, praviti pametne faulove, prekidati protivničke akcije, biti neprikosnoven u skok igri, to je ono što Arsenalu fali. Ne znam kakva je situacija sa Gustavom iz Bajerna, da li Gvardiola uopšte računa na njega. On bi najbolje pojačanje, tačnije bio bi pravi nasljedik Žilberta Silve.
Comment
-
Seleção Brasileira @BrazilStats 1h
BREAKING - André Santos has landed in Rio to finalize a deal with #Flamengo away from #AFC.
Mozda i ne bude pozajmica:
Sánto @Zizouology 2h
JUST IN: Flamengo waiting for André Santos to end his Arsenal contract, so they can sign him. If he doesn't, they'll try to get him on loan.Last edited by Wilshere_10; 17-07-13, 20:13."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Protiv ovih bogalja mozemo i mi se skupit i odigrat sasvim solidno, ali i prosle godine su igrali protiv bogalja pa su se opet mucili svaku tekmu da daju golove..
Pre season turovi su uglavnom za nabijanje forme i samopouzdanja, tako da ako ove nabijaju po 7 razlike onda ce moci i levatske ekipe iz EPL-a da lemaju redovnosigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostProtiv ovih bogalja mozemo i mi se skupit i odigrat sasvim solidno, ali i prosle godine su igrali protiv bogalja pa su se opet mucili svaku tekmu da daju golove..
Pre season turovi su uglavnom za nabijanje forme i samopouzdanja, tako da ako ove nabijaju po 7 razlike onda ce moci i levatske ekipe iz EPL-a da lemaju redovno" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
-
Pa haj mi objasnite obojica, kako to da jedan Mou nudi Matu i 10 m za Rooneya?
Kako to da najpouzdaniji Arsenalov twitteras ovo postavlja?
Arsenal ima para i moze ih obojicu kupit sada ako su na prodaju...
A sto se tice njihovih plata, nisam siguran ali mislim da su na oko 130 k obojicasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
[QUOTE=Wilshere_10;1058439]Ne budite blesavi, ni sam ne znam sto sam okacio ovaj tweet, koje su sanse da mi kupim)
Cemu to konstantno podcjenjivanje Arsenala,zasto se nebi mogao dovesti Mata u slucaju da ga Mourinho iz nekog razloga ne zeli(mada cisto sumjam).Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.
Comment
-
Mata mozda i moze da se dovede ako ga Mou ne zeli. Dva takva igraca Arsenal ne verujem da bi mogao da plati(Mata i Suarez), jednog da. Inace, Arsenal je poslao zvanicnu ponudu za Suareza od 35 miliona, glatko odbijeno. Dakle, Venger ovog leta ima pare za jednu bombu svakako.sigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostPa haj mi objasnite obojica, kako to da jedan Mou nudi Matu i 10 m za Rooneya?
Kako to da najpouzdaniji Arsenalov twitteras ovo postavlja?
Arsenal ima para i moze ih obojicu kupit sada ako su na prodaju...
A sto se tice njihovih plata, nisam siguran ali mislim da su na oko 130 k obojicaRichard Conway @richard_conway 13m
Mourinho on Rooney: "Nothing is a secret anymore... Chelsea is interested in the player, Chelsea made an official bid"
Richard Conway @richard_conway 12m
Mourinho confirms no players were involved in bid for Rooney by Chelsea.
Comment
Comment