Da se ne cimate zbog vecih ponuda Uniteda-Barca Arsenalu duguje 17m funti, 11 od Cesca i 6 od Songa.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostBarca ga nece prodati nikome sem Arsenalu. Ljudi duguju nekih 10 miliona funti od samog transfera Arsenalu, plus jos jedino ako ga prodaju Arsenalu mogu dobiti vise od 20m funti zbog 50% sell on fee Arsenalu klauze"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPreuzecemo mi Barsin dug, ima Mojes neogranicen budzet.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Daj Aki budi malo ozbiljan, moze on da ode na pregovaranje oko ugovara sa Vengerom i da ne potpise za vas jel lupam hoce da cuje i nasu ponudu.
Sve je manje lojanlih igraca
Da ja biram na njegovom mestu Mojes ili Venger, mislim da svi znamo odgovor. To je najveca nasa prepreka...Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Napoli izgleda hoce Higuain-a, ajde Wengeru pozuri covece.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostNapoli izgleda hoce Higuain-a, ajde Wengeru pozuri covece.
EDIT: Evo malo sedativa:
Geoff Arsenal @GeoffArsenal 18m
RE: Cesc. I did mention last week that "the wheels are in motion". I believe that if Barca agree to sell Cesc, he will ONLY join Arsenal.Last edited by Wilshere_10; 15-07-13, 14:55."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostDaj Aki budi malo ozbiljan, moze on da ode na pregovaranje oko ugovara sa Vengerom i da ne potpise za vas jel lupam hoce da cuje i nasu ponudu.
Sve je manje lojanlih igraca
Da ja biram na njegovom mestu Mojes ili Venger, mislim da svi znamo odgovor. To je najveca nasa prepreka...
Ajde da je Fergi u pitanju pa bi se i zabrinuo, ali Wenger prije Moyesa, anytimesigpic
Comment
-
Stari clanak ali http://www.goal.com/en/news/9/englan...chester-unitedLast edited by l1m4r; 15-07-13, 15:02.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Doveli su oni batice i Cesar-a, iako je pre toga potpisao Rafael iz Santosa.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View Post
Uglavom, limare budalice i Walcott je kao fan liverpoola pa nije presao u Liverpool ljetos i zimussigpic
Comment
Comment