Evo ovdje je Higuain, locirao saaaam gaaaaaa
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
e ovako, dolazak Higuaina će drastično poboljšati efikasnost Arsenal-a iduće sezone, očekujem da budu konkurentniji u borbi za titulu Premiership-a...što se tiče LŠ tu bi trebali isto daleko dogurati...e sada možda ćete imati problem na desnom beku ako nikoga ne dovedete na toj poziciji mada riješiće već Venger to nekako....krajnje je vrijeme da Arsenal zaigra kako se već dugo očekuje, sada su sazreli i nema više opravdanja za eventualni neuspijeh...
Aki, imam osjećaj da ti je dosadno...
Comment
-
Nije mi dosadno, vec mi mrsko raditi zadatke iz matematike i pizdim od stresa zbog prijemnog na fax...
Inace desni bek, Sanja ostaje kao sto sam okacio ranije..
Ahmed Al Khoori @Ahmed91Gooner
Sagna staying at #afc but is off next year. "Disappointed" with club. "Seniors deserves more recognition, no pay-rises." (He's in Dubai....)
Retweeted by Chris Wheatleysigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ne znam gdje si to citao, kontam da je on nas igrac. S druge strane, ona hajka oko Suareza se izgleda digla jer ovaj ide u Celzi, samo sto je pogresna informacija procurila, pa narod pozurio u kladionice." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Kokelan u Frajburgu na posudbi. Ne pise da postoji mogucnost kupovine. Ne znam. Veliki potencijal. Mislim da mnogo moze ovaj covjek. Nadam se da ga strpljenje nece izdati, te da ce zaigrati za Arsenal, ali kako kad ide u ovako male klubove na posudbu? To mi nije jasno.
http://www.arsenal.com/news/news-arc...eiburg-on-loan" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Gologuzan View PostJel zna neko gde ima da se kupi originalan Arsenalov dres ili sal u Srbiji, neko zvanicno prodajno mesto ili tako nesto?
Inace, sada citam da je moguce da Higuain bude predstavljen tek 9. jula, kada budu predstavljeni novi gostujuci dresovi...sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment