Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by DelBoy View Postda da i onda će kada taj talenat postane TOP Player Barsa pokucati na vrata Arsenal-a....sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostI onda ce im se desiti ista stvar kao i sa Fabregasom.. Platiti 35 puta vise od onoga sto je Arsenal platio, te se jos staviti u nepogodnu poziciju sa 50% sell on fee klauzom i buy back klauzom i losijim partijama tog igraca jer je edukovan na drugaciji nacin
to što je Barsa platila Fabregasa 35 puta više sasvim je logično jer je on tada bio relativo formiran igrač...a jbg šta ćeš vidio sam negdje da se Barsa žali da im pokupovaše dosta tih talenata, oni su tu nemoćni ako dijete hoće iz kluba teško je zadržati...
Comment
-
Originally posted by DelBoy View Postto što je Barsa platila Fabregasa 35 puta više sasvim je logično jer je on tada bio relativo formiran igrač...a jbg šta ćeš vidio sam negdje da se Barsa žali da im pokupovaše dosta tih talenata, oni su tu nemoćni ako dijete hoće iz kluba teško je zadržati...
Pravo, rupe u zakonu, ekonomija, khm khm Wenger Genije khm khmsigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostDosadili mu trofeji.
Al haj da se ja sad natrolujem malo.. Dosadilo mu da ga Piers Morgan zove Shrek pa hoce covjek da se rijesi nadimka...sigpic
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostBez namere da budem arogantan, ali koji interes ima Runi da ode u Arsenal?
Jos jednom, bez ljutnje, da se niko ne uvredi, nemam nista protiv Arsenala.
L'Equipe prenosi da su itekako zainteresovani za Auriera, posto je povezivan sa Arsenalom, eto ovde da podelim...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Hajde molim te mi reci gdje sam ja rekao da je sve zavrseno?
Ako sam rekao da je gotovo po pitanju plate, sigurno jeste, jer covjek sigurno nece ici na sljepo da pregovara s Unitedom 2 mjeseca i onda da mu Ruzni odbije platu, prvo se rijese osnove, primanja koja ce imati i onda se ide u pregovore.. Ako je Wenger zainteresovan onda znaci da je vec stupio u kontakt sa Unitedom, jer dajte 70% stvari vezane za transfere mi nikada necemo saznati, isto kao sto se 90% stvari prilikom preuzimanja kompanija ne sazna... (sigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostHajde sad da vidim koja je relevantnost ovog posta sem ovdje da troluje?
Al haj da se ja sad natrolujem malo.. Dosadilo mu da ga Piers Morgan zove Shrek pa hoce covjek da se rijesi nadimka...sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostJednostavno coveka ne bi interesovali Arsenal, Liverpul i Totenhem ni u kakvoj prici, ne znam ni sto se pominje. Moze Arsenal dobar tim da napravi ali Runi i slicni superstarovi su van svake kombinacije. Sad ce Arsen u ovim godinama odjednom da okrene svoju visedecenijsku filozofiju, ma dajte jbt.
I Neshkaro, kad dodje 1. septembar, nemoj da se zacudis ako se nesto promeni u Wengerovoj filozofiji. Ne kazem da hoce, ali ne treba da te zacudi."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostArsenal ima jednu veliku prednost u odnosu na vas i kokoske-igranje u LS, ali je to smesno za Wayne-a. Uzece njega PSG, eventualno Chelsea ako izduvaju za Cavanija, niko bre nije blesav da mu se duplo smanji plata, a da pritom ostane u istoj ligi i ima daleko manje sanse za osvajanje iste.
I Neshkaro, kad dodje 1. septembar, nemoj da se zacudis ako se nesto promeni u Wengerovoj filozofiji. Ne kazem da hoce, ali ne treba da te zacudi.
Nema Arsenal tu platu da da Runiju, to moze samo par klubova, jedva ga i Junajted izdrzava. Zamisli da se pojavi neka vest npr. da je Roben nezadovoljan u Bajernu i da ce kod nas a ja da krenem to da tvrdim i objasnjavam nekim teorijama. Ti bi me prvi sprdao jbt.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by S-Nash View PostOd Vengera promene necemo videti po tom pitanju, moze samo da napravi bolji tim nego proslo leto i dovodi bolja pojacanja od Zirua.
Nema Arsenal tu platu da da Runiju, to moze samo par klubova, jedva ga i Junajted izdrzava. Zamisli da se pojavi neka vest npr. da je Roben nezadovoljan u Bajernu i da ce kod nas a ja da krenem to da tvrdim i objasnjavam nekim teorijama. Ti bi me prvi sprdao jbt.
Nema logike da Rooney dodje, nikakve, nije to u interesu prvenstveno njemu, a ni Arsenalu zbog promene wage structure-a. Odakle nama 250k, pa to zajedno imaju Santi, Theo i Giroud (npr.) ?"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostNe bi bila promena ako odvali 22-24m za Fellainija? Ja mislim da bi. A raspored plata ce se menjati vremenom, kako ovi levati budu odlazili. Ako je on bio spreman da Walcottu da najvecu platu od 100k, a Jacku ugovor sa nekim visokim procentom uvecanja na godisnjem nivou, ima tu promena. Videcemo, sto se mene tice, ima nade za ovo leto, imena koja se pominju mi se itekako dopadaju, izuzev Williamsa.
Nema logike da Rooney dodje, nikakve, nije to u interesu prvenstveno njemu, a ni Arsenalu zbog promene wage structure-a. Odakle nama 250k, pa to zajedno imaju Santi, Theo i Giroud (npr.) ?
Ostaje Arsenal u TOP4, nema sumnje ali ne ocekujte superstarove. Ta Felainijeva klauzula je plafon sto ce Venger da plati. Sto je meni u sustini i normalno, ja ni ne volim ogromne transfere. Samo mu treba nesto bolji skauting a ne da 12(mislim da je toliko) daje za Zirua iako moze da uzme 3 puta boljeg napadaca za te pare(Staridz npr. placen toliko)ili da daje 15 za Oxa da mu sedi na klupi i stagnira.sigpic
Comment
Comment