Nece se taj prodati u PL, kad ti brat lepo kaze.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by KingEric7 View PostNece se taj prodati u PL, kad ti brat lepo kaze.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ma nema nikakve logike da United prihvati ponudu Arsenala koja sigurno nece biti ni blizu one koju bi mogli dobiti od Francuza(jednih ili drugih),pa cak mislim i da bi Chelsea ponudio vise,Unitedu,a i njemu....Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Nisam ga upoznao, ali sam prilicno uvjeren da Runi ne zeli iz engleske, kao i da zeli iz Mancestera. Malogradjanima ga nece dati, kao ni Celziju, a i Arsenal ce postati daleko jaci ako ovaj dodje, ali je opet njima najbolja solucija. Nemam pojma. Ne volim ga, a volio bih da dodje samo zbog RvPa, koga takodje nisam volio. Isto tako mi se cini da ili je Wenger cvrsto odlucio da napadne titulu, pa ce tu doci 2-3 imena poput Felainija, Runija, Higuaina i sl. ili ce to opet biti neki super zajebani talenti od kojih se ocekuju vrhunski rezultati tek za 2 godine. Dakle, ili se otvaramo potpuno ili nikako." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
ma Rooney će ostati u ManUTD, ovoliko priče u zadnje vrijeme po engleskoj štampi da nije zadovoljan u klubu mi je skroz neuvjerljiva, znači ljudi počeli pisati šta im padne na pamet, svaki dan neka informacija koja je totalno suprotna od one juče...
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostPotvrdjen je interes Wengera u Rooney-a, nikakve dogovore nisam video, plus, Shepard je poznat kao "reliable" source. Nema nista od toga...
Comment
-
-
Originally posted by soe View PostMajke mi volio bih da dodje samo zbog tebe .
Fellaini je vec realan, mislim da je Arsenal prvi tu, doduse jedini klub za sada, ne sumnjam da ce se Moyes ukljuciti u trku.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostVoleo bih ja Messia u LFC, jbg...
Fellaini je vec realan, mislim da je Arsenal prvi tu, doduse jedini klub za sada, ne sumnjam da ce se Moyes ukljuciti u trku.
Jack i Fellaini"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
jes vala ovaj Freshko samo mraci ovdje, idi ba ganjaj one mlade talente po spaniji kao Rodgers Oh wait, pa to je Wenger vec uradio pokupivsi jos jednog talenta La Masiji
Rekao sam da cu napisati analizu transfera kada budem imao vremena, al moram da vam objasnim jednu stvar prije vremena
Kada je u pitanju high profile transfer sa mega zvjezdom onda se uvijek odrze kao ti "tajni" sastanci/telefonski pozivi u kojima se vidi da li je igrac zainteresovan da predje u drugi tim. Tu se vec vise manje srede stvari oko plate.. Bukvalno kao sto u filmovima poslodavci napisu brojku na salvetu u restoranu potencijalnom zaposleniku i onda ga pitaju da li bi je prihvatio.. E tako je i kod transfera, nema papirologije vec se sve dogovori in principal(ne znam prijevod ove rijeci zavrsio sam skolu na engleskom :P ). Te tako se zna da li ima uopste svrhe ulaziti u pregovore sa timom koji ima igracev ugovor u svom vlasnistvu...sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View Postjes vala ovaj Freshko samo mraci ovdje, idi ba ganjaj one mlade talente po spaniji kao Rodgers Oh wait, pa to je Wenger vec uradio pokupivsi jos jednog talenta La Masiji
Rekao sam da cu napisati analizu transfera kada budem imao vremena, al moram da vam objasnim jednu stvar prije vremena
Kada je u pitanju high profile transfer sa mega zvjezdom onda se uvijek odrze kao ti "tajni" sastanci/telefonski pozivi u kojima se vidi da li je igrac zainteresovan da predje u drugi tim. Tu se vec vise manje srede stvari oko plate.. Bukvalno kao sto u filmovima poslodavci napisu brojku na salvetu u restoranu potencijalnom zaposleniku i onda ga pitaju da li bi je prihvatio.. E tako je i kod transfera, nema papirologije vec se sve dogovori in principal(ne znam prijevod ove rijeci zavrsio sam skolu na engleskom :P ). Te tako se zna da li ima uopste svrhe ulaziti u pregovore sa timom koji ima igracev ugovor u svom vlasnistvu...Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.
Comment
Comment