Izvor?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
-
Verovatno Goal.com.
Ako je to pak istina, onda je sve na upravi da se dogovore oko plate. Geoff je rekao da je Rooney zainteresovan da dodje u Arsenal, sada je pitanje da li ce Arsene bas toliko prekoraciti za plate da bi ga doveo. Bila bi velika razlika izmedju Rooney-a i ostatka tima, sto bi mozda i bilo lose.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...-Fabregas.html
Da mi je znati da li u ovom Sunu radi iko s mozgom. Kako ce ici Arsenal u bidding war od 40 m za Fabregasa kad ljudi imaju otkupnu klauzu od 25 msigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by el hombre View Postjoveta se opet povredio. možda i bolje da ne dolaziOriginally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Ves View PostDaj, čovječe, kakav Song u rangu sa Felainijem, niđe veze. Song eventualno zna poslat' odličnu loptu u prostor i to je to. U svim ostalim segmentima: skok igra, svestranost, defazivna igra, pozicioniranje, kratki pas, građenje itd. sramota mu je i fotku stavit' uz Mauranovu. Stvarno ne znam šta ti bi.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Ko je taj Song o kojem pricate, ja ga nisam vidio kako igra, jel dobar?
Pipita po ovim internet novinama blizu Arsenala...
Ja cu pobudalit nema ko se sve nije povezo sa Arsenalom, a nista konkretno da se desi...sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment