Ma legli bi meni Cesc i Pipita sasvim dobro, toliko dobro da mi ne treba vise nista
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
-
Nama treba sklop igraca koji ce da se slazu... Da zaista budu tim i da naravno pokazu svoje fudbalsko znanje... Podolski Santi Joveta Cesk Arteta Jack and so on...sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostDa tacna je.. izbaci ove greske i 40% manje primljenih golova i Arsenal je prvak Engleske...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostKad bi to moglo tako da se "izbaci". Greske su sastavni deo igre, i ne mogu se nikako izbaciti, mogu samo da se minimalizuju do nekog prividnog savrsenstva. U svakoj sezoni imas up's and down's i lako je posle sezone pricati "e da nismo imali ovoliko gresaka bili bi prvaci Engleske"... E da nije ovo, e da nije ono, nervira me tako razmisljanje, cak i kad se gleda kao cinjenica ili konstatacija...sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ume Giroud. Sklonio ga na stranu i pregovori krenuli.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment