I pored svih ajnstajnovih vanvremenskih, iluminatsko-masonskih veza i izvora,prvi za Greniera javljam ja,vjerovatno covjek koji se najslabije sluzi netom na ovom forumu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by AK47 View PostI pored svih ajnstajnovih vanvremenskih, iluminatsko-masonskih veza i izvora,prvi za Greniera javljam ja,vjerovatno covjek koji se najslabije sluzi netom na ovom forumusigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
-
Originally posted by AK47 View PostI pored svih ajnstajnovih vanvremenskih, iluminatsko-masonskih veza i izvora,prvi za Greniera javljam ja,vjerovatno covjek koji se najslabije sluzi netom na ovom forumusigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Aki je ok da ga zovete,ali Akisa je zasticeno autorski jer mene mandusic tako zove unazad pa sigurno godinu i po dana...da je neko drugi ne bi rijec rekao,ali mandusiceva se mora stovati u nasoj zajedniciZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostMa Akisi je jos Joveta u glavi imajte malo razumevanjasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostI jos Fabregas, ja bih mogao mirno umrijeti kad bi se taj covjek vratio"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Pošto vidim da su ga svi već poslali na klupu, htio bih da naglasim kako je Arteta jedan odličan igrač, vjerovatno najkorisniji ove sezone i čovjek bez koga ne bi mogli ništa napraviti do onog momenta kad je Remzi poludio." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Aulas about Grenier to Arsenal "We can't close the door, Arsenal are a big club. Grenier told me he'll stay if we're in UCL"
Aulas "But if Arsenal want him, he's worth 37M€"
EDIT:Thomas @LeFrenchGooner 1m
Last summer Lyon wanted to get rid of Grenier by sending him to Nice. I'm sure Grenier still remembers that. We have our chance."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Ves View PostPošto vidim da su ga svi već poslali na klupu, htio bih da naglasim kako je Arteta jedan odličan igrač, vjerovatno najkorisniji ove sezone i čovjek bez koga ne bi mogli ništa napraviti do onog momenta kad je Remzi poludio.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Imao je 6 asistencija, i jeste nama valjao do sad, ali se nadam da ce nam ambicije porasti dogodine. Ako se to desi, ipak je on za klupu, i da udje kad treba da se cuva rezulltat, zadrzi loptu i smiri igru.
EDIT:Akane, ja gledao za sva takmicenja, ali da, 4 u PL.Last edited by Wilshere_10; 27-05-13, 00:07."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Sportklub forum = Arsenal London tema
Jebes mi mater ako ste vi normalni, do sad ste doveli jedno 436 igraca i prodali jos toliko, Giroud dobio zlatnu kopacku 7 puta, Jovetic potpisao za vas klub 3 puta i 5 puta vas napustio
Najludja ste ekipa <3It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
Comment