Grenier je zver, moze da se uradi trampa za Gervinha i doplatu, opasan igrac.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Sasvim solidna sezona, za igraca koji je vjerovatno primio najvise batina poslije Jacka..
Igrac kojeg branim dramaticno, kojeg vi pljujete melodramaticno, ali taj isti je sakupio bruku vaznih asistencija i izvukao kada je najvaznije bilo, protiv Norwicha. Padala je kisa, Arsenal je bio 0-1 u zaostatku. Izborio je penal i dao go za 2-1...
Koliko ga god pljuvali on je strasno po meni odigrao, nekad je i mene nervirao, ali je odigrao koliko sam ocekivao.. Ako dodje jos jedan napadac, sa kojim bi mogao da djeluje u nekom sistemu sa 2 napadaca, mogao bi da procvjeta jos vise...sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
A mozda treba postaviti drugacije pitanje?
Da je obrana bolja bila mozda Arsenal ne bi strepio do posljednjeg kola da li ce u Ligu prvaka?
Giroud i drustvo su dali 72 gola u EPL, manje samo od Chelsea i Uniteda.. Ali je obrana, napravila 23 greske koje su vodile golu... 23 gola su primili nakon svojih gresaka, to je ko da sebi pucas 23 puta u stopalo...
Daj molim te...sigpic
Comment
-
-
-
Ako ovako nastave da tracaju po novinama mi cemo na ovoj temi dogurati do hiljadite stranice prije augusta...
E da dobio sam onu opkladu, haver mi mora nosat brkove mjesec dana, od 1. jula do 1. augustasigpic
Comment
-
Originally posted by CARTEL1970 View PostPogbu si zaboravio
Aki, cemu odusevljenje? Momak je izdominirao, pa sam morao da ga ispostujem"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostA mozda treba postaviti drugacije pitanje?
Da je obrana bolja bila mozda Arsenal ne bi strepio do posljednjeg kola da li ce u Ligu prvaka?
Giroud i drustvo su dali 72 gola u EPL, manje samo od Chelsea i Uniteda.. Ali je obrana, napravila 23 greske koje su vodile golu... 23 gola su primili nakon svojih gresaka, to je ko da sebi pucas 23 puta u stopalo...
Daj molim te...Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.
Comment
-
@soe...
Da samo je city primio manje golova od Arsenala, ali Arsenal je popravio taj podatak od marta pa do zadnjeg kola.. Nisam siguran, ali mislim do meca sa Tottenhamom obrana Arsenala je napravila 20 gresaka koje su direktno vodile golu.. Mislim da niti jedna iole ozbiljna ekipa nije tako sto uradila.. Hej 20 puta pogrijesiti i primiti go.. Da nije bilo tih gresaka Arsenal bi bio sada prvak, ako cemo tom logikom ;)Last edited by maliajnstajn; 26-05-13, 22:16.sigpic
Comment
Comment