Zapazite sledece: Arteta ne igra ptoiv Njuke zbog povrede, Jack ulazi da popuni mesto u veznom. Verma na klupi, a moj brat s kapitenskom trakom predvodi nas tim do LS!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Posle mnogo vremena sam odgledao celu utakmicu mog Arsenala! Iako sam na poluvremenu bio razocaran sudjenjem i igrom pomalo u drugom je sve doslo na svoje mesto. Pa ne daj Boze da slucajno dovedu Valdesa da brani pre Scesnog. Koscielny doktorski odigrao, od Bajerna igra bez greske. Vezni red dobar, Remzika mi je podbacio danas, ali postignut gol brise sve. Walcott me odusevio danas, svidja mi se kako se bori, davno sam ga video u toj ulozi.
Protiv Njukasla nam se vraca GIROUD!Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Moj Ajnstajne, nisi trebao dirati Remziku. Cuvaj se sutra ili u toku noci, budi u bezbednoj prostoriji.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ma remzika me moze samo sad roknut hahha... nisam spavo 48 h vec a cugo sam jebo sam ludovo sam ne znam sta nisam... ovaj post pisem vec 5 min vec jedva vidim malanslova na mobu tastature hahha...
Hajde remzika da ti izjebem.ostataknsto samfulio ovu tekmu da u sljedecoj uvalis brace hahahahahahsigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
@GeoffArsenal heard again tonight on Talkspite Manu cery much in 4 Cesc. My question: do we really have 1st option & 50% sell on clause?
Expand
Geoff Arsenal Geoff Arsenal @GeoffArsenal 14m
@RickybArsenal yes on both.
Jedan interesantan podatak: Od meca sa Spursima u martu, Arsenal je primio samo jedan gol iz igre, i to protiv Readinga."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Arsenal will have to pay £22million if they want to sign Real Madrid striker Gonzalo Higuain. The Spanish giants are said to have touted the Argentine around Europe’s top clubs.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Sta je ovo kod Geoff-a 14 m? Nije valjda da time misli na 14 miliona funti za Cesc-a?sigpic
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View Post
Batice, to je tweet izasao pre 14 minuta.
Retardirano ispalo..sigpic
Comment
-
Comment