Imate Gervaisa sta se pravis lud
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Znaci, Rosicky prva.
Mada mi je naravno krivo za Jacka, imam osecaj da je danas mogao da izdominira.Last edited by Wilshere_10; 28-04-13, 15:44."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
http://www.sportske.net/vest/transfe...sa-126104.html
Koliko je ovo istina ne znam, ali voleo bih. Santi - Cesc - Jack.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Strasno je to da se ne moze dobiti United koji igra sa pola gasa. Sagna da se sam zapali. Indijanac jedan!sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ja bi Sagni prvo jebo zenu, a onda ga poslo u picku materinu.. kriminalno losa tekma...
I nek mi jos neko kaze da onaj panj Podolski moze igrat CFa da odem da se upucam u stopalo.. em je sjebo 2 sanse, em nista nije kreirao..
Rosicky je genije, a kos sa 100% uspjesnosti startova i 7 oduzetih lopti.. walcott se svadja sa ostatkom ekipe, posenno sa Bacaryem idotom...sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Nisam zadovoljan igrom, falio je Giroud. Podolski je skroz pogubljen na poziciji CF-a, na Girouda bar idu centarsutevi. Sagna kriminalan, Koscielny fantastican.
Junajted nas je mogao dobiti 'ladno, u nekim situacijama sam imao osecaj kao da ne zele da daju gol. Par puta su iz dobrih pozicija centrirali u aut.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment