Razumem ja vas. Ali jbg otisao i to je to.. Gotovo sada, imate sada Zirua!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ali kakve veze ima Poznan sa Junajtedom?
Zvizdite vi Van Persiju koliko zelite, a to sto ne mozete (ne konkretno vi sa foruma) da cestitate boljem na titulu, to nekako nije u vasem fazonu.
Jbt Siti nam je cestitao odmah na tituli, odmah nakon zavrsetka 90. minuta a Arsenalovi navijaci (koji se bore za top4, ne za titulu+nam nisu neki gradski rivali) ce da se okrenu Junajtedu...sigpic
Comment
-
Ma nista bez Zirua!
Lepo kazem ja Ajnstajnu kada dodje Joveta, Ziru ce u rotacijuOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Giroud i Joveta ima da imaju tandem stoljeca !!!
Erice, Wenger je izjavio kada je prodao van Persia da ko god bude imao van Persia on ce osvojiti titulu i tako je bilo.. Titula je prodana Unitedu za 24m, tacnije titula je na najgori moguci nacin otisla iz Arsenala, kritikujuci tim i dovodjenjem kredibilitet menagera u pitanje..sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Malo o Chubi
@Eric, nije to toliko o Unitedu ili o RvP-u. Jednostavno, cela prica o njegovom odlasku, pa sad osvajanje titule je samo udarac za udarcem za navijace, i sam znas koliko nam je dozlogrdilo sve u vezi kluba (nema trofeja, ima se para i ne trosi se, lose igramo, nekonstantni smo...), tako da je ovo samo kap koja je prelila casu. Da smo u 2003. ili 2004. nas apsolutno ne bi zanimalo da li je on otisao ili ne. Tad nam je islo, i sve nam je potaman. Sad smo kao dzangrizave babe, sve nam smeta.
EDIT: Da je City bio na nivou prosle sezone, i sam znas da ne bi ishod za titulu bio ovakav. Uzeli bi je najverovatnije, ali ne ovako ubedljivo.Last edited by Wilshere_10; 25-04-13, 23:57."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostDa vam nije bilo Robina, ne biste imali priliku da dobijete Bajern!sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Dal je moguce da se raspravljate "sta bi bilo kad bi bilo " , ajde bre kao da imate 10 godina ....
Hajde da se malo vratimo na temu i tekmu sa djavolima .
Arsenal manager Arsene Wenger says his team will hold a guard of honour for Manchester United's players before Sunday's match at Emirates Stadium.Last edited by Lord Gangarić; 26-04-13, 12:33.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment