Jedino mi nije jasno kako ce da se Joveta uklopi u Vengerovih 433, on je vise za poluspica nego spica.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostVidi, sa Jovetom bi napravili paklen dvojac, ali se tu otvara pitanje kako uklopiti Santija i Jacka, odrzati istu formaciju (sto ne treba da se radi, ovo je formacija podredjena jos Cescu, tako da je "stara" 2 sezone), ko da igra zadnjeg veznog, dosta stvari je u igri..."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by CARTEL1970 View PostJedino mi nije jasno kako ce da se Joveta uklopi u Vengerovih 433, on je vise za poluspica nego spica." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostСамо да се јавим брату Вилшерици да ме је девојка пустила да гледам Лигу Шампиона и да ми не требају сексуалне услуге драгом нам Акија и ево нашао сам један занимљив податак вечерас
Arsenal ticket for a single game: £95.
Dortmund season ticket: £90.
According to reports in Spain, Betis are looking for defensive reinforcements to their squad already, currently sitting comfortably in seventh place in La Liga.
Djourou has been tipped for another loan spell with the Spanish outfit, while they may also make a move for out-of-favour marksman Chamakh. (Daily Express)"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
According to reports in Spain, Betis are looking for defensive reinforcements to their squad already, currently sitting comfortably in seventh place in La Liga.
Djourou has been tipped for another loan spell with the Spanish outfit, while they may also make a move for out-of-favour marksman Chamakh. (Daily Express)sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Joj Gang jeboga cirilica hahahha. Smorio sam se dok sam iscito
Vidi syo si samouvjeren kontas opkladi dobit pa da ti pruzam sexualne usluge, jok ne moze jer ja cu dobit opkladu
Inace oglasio se i Jovetin agent, nista direktni nije rekao ali je nesto mljeo i nije demantirao transfer. Sa moba sam tako da nemam izvor da kopiram...sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Аки морам мало да те едукујем
Хаха сећам се како је било кад им је Ђура дошао ја сам преплакао Али добар је он има тако моменте јбг шта да се ради
Иначе ево нешто свеже .
Arsenal have turned their attention to Hamburg goalkeeper Rene Adler - and Gunners scouts are watching him almost every week - Daily Mirrorsigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
talkSPORT:
Roma have joined Arsenal and Spurs among the growing pack of clubs chasing Sochaux defender Sebastien Corchia.
Read more: http://www.talksport.co.uk/sports-ne...#ixzz2RQG4jd5a
@Gangrenice, ispostuj mi avatar nekim komentarom"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PosttalkSPORT:
On ili Aurier za desnog beka, prilicno sam siguran da Sagna ide u PSG ili Monaco.
@Gangrenice, ispostuj mi avatar nekim komentaromsigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Joj jebemu cirilicu, ocoravit cu majke mi
Meni niko reputaciju da daje, a jedini branim Girouda
Vidjet cete svi kada uvalja on 20+ golova sa Jovetom sljedece sezone
Inace ako vec hoce da kupuju beka, nek kupe onog koji zna centrirati, hvalasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment