Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ma dobit ce zalbu, ali mi nije jasno zasto je Giroud balvan zato sto je promasio neke sanse, a van Persie je najubojitiji napadac Engleske sa ovakvom statistikom...
@WhoScored: Robin van Persie: Has missed more clear cut goalscoring chances (22) than any other player in the PL this season” Clinical.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostMa dobit ce zalbu, ali mi nije jasno zasto je Giroud balvan zato sto je promasio neke sanse, a van Persie je najubojitiji napadac Engleske sa ovakvom statistikom...sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Samo se vi sprdajte. Sprdali su se mnogi i sa Henryem, van Persiem pa cak i sa Bergkampom, pa su svi oni proven goalscoreri...
Ja sam prezadovoljan Giroudovim ucinkom u prvoj sezoni, pogotovo zato sto ne igra cijeli tim za njega..sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostSamo se vi sprdajte. Sprdali su se mnogi i sa Henryem, van Persiem pa cak i sa Bergkampom, pa su svi oni proven goalscoreri...
Ja sam prezadovoljan Giroudovim ucinkom u prvoj sezoni, pogotovo zato sto ne igra cijeli tim za njega.." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Volim ja Girouda ali stavljati ga u istu recenicu sa legendama koje si naveo... Not cool.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostJa ga nisam poredio sa zvijezdama koje su oni postali vec sa nepoznatim igracima koji su oni bili... Kakav mentalitet ljudi imaju i jos se nazivaju simpatizerima i navijacima Arsenala.." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostKakav mentalitet ljudi imaju i jos se nazivaju simpatizerima i navijacima Arsenala.."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
Comment