Originally posted by AK47
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostVoleo bi ja da on napravi opasnu karijeru, ali prema ovom sto je pokazao za sad u Njuki, tanko.
Batice, Varane je nesto nezadovoljan u Realu?sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by chofy88 View PostIsreno nisam mnogo pratio Totenhem, ali mi se cini da je on bio na beku vise, ili se varam? Koliko je placen?
Mislim oko 12 miliona da su izletili za njega,klasa covjek...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by chofy88 View PostPa dobro, jeste klasa, ali ipak je on dosao kao kapiten Ajaxa, velike su to pare, ali vredi. ALi poenta je da u Pl stoperi uglavnom ne mogu odmah da pokazu pun potencijal, cist primer Vidic i Ivanovic koji je dosao kao stoper pa su ga prekomandovali
Ovdje kako je dosao samo je taj utisak potvrdio i jos ga je pogrosao,a igrao jednom i na desnom beku vidio sam isto prosjecno bas.Moze on klasa da bude ne kazem ja,samo meni se nikako ne svidja;)Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Jos uvek mi nije jasno zasto ga je Barsa uzela.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMa ja sam gledao Ivanovica u tandemu sa Spahicem u Lokomotivu,mene je tada odusevio dok mi se ovaj ne svidja nikako,igrom slucaja i on je igrao sa Spahicem u Monpellieru pa sam bacio oko,na mene nikako dobar utisak nije ostavljao,mozda mi je i bolji na zadnjem veznom sto sam ga gledao...
Ovdje kako je dosao samo je taj utisak potvrdio i jos ga je pogrosao,a igrao jednom i na desnom beku vidio sam isto prosjecno bas.Moze on klasa da bude ne kazem ja,samo meni se nikako ne svidja;)
A Gonalons? (sad ce Fresko reputaciju )"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostJos uvek mi nije jasno zasto ga je Barsa uzela.
Bio bih presretan da se vrati u Arsenal , jer mi je zao da propadne
Comment
-
Busquets nikada nije povredjen jbg, a i mora Thiago da igra, da se ne pojavi zelja za odlaskom. Sto se mene tice, neka Barsa posalje Thiaga u London, eto im Song.sigpic
Comment
-
Gonalons iako mlad je dostigao verovatno svoj pik, on je klasican zadnji veznjak i sa njim ne biste pogresili. Ima odlican pas i odlicno se ubacuje iz drugog plana, a u odbrani propisno razbija, forma konstantna, covek ne igra nikad lose, ludilo. Moze trcati ceo dan, nema greske sa njim ali isto tako se ne moze ocekivati neko ludilo od igraca.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
-
http://www1.skysports.com/football/news/11670/8643059/
Cudi me da je priznao gresku.
There has been reports on the Daily Express website which have claimed Arsenal boss Arsene Wenger is ready to make a move for Toulouse and French international Etienne Capoue.
Wenger hinted that the 24-year-old nearly moved to the Emirates when he admitted: “We were close to one more signature. It was not a money problem – it was more a desire from the other club to keep their player.”
Alex Song has yet to be properly replaced at Arsenal since his £15m switch to Barcelona last summer, and Capoue – who has five caps for France – would fill the void he left in North London. (Daily Express)
Evo odakle sportskim ta vest, nikakav izvor."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
Comment