Odlican je Janmaat, razbija u Holandiji (da nije neka liga), ali decko je stvarno onako, kompletan bek, razbija u odbrani, a u ofanzivi je sasvim zadovoljavajuc, s obzirom da bas voli da ide ka golu protivnika...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Freshman91 View PostOdlican je Janmaat, razbija u Holandiji (da nije neka liga), ali decko je stvarno onako, kompletan bek, razbija u odbrani, a u ofanzivi je sasvim zadovoljavajuc, s obzirom da bas voli da ide ka golu protivnika...
No nije ni bitno, ako taj igra za Holandiju standardno, ne moze decko biti los. Nadam se da ce i Bellerin brzo u prvi tim, mnogo talentovan decko, a cini se da je prekucao mladje kategorije.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Pa sta znam, rekoh to, jer ce se naci neki specijalac i reci, to je losa liga, nije liga 5, itd... Dajte tog Bellerina u PL sunce mu poljubim, gorim od zelje da ga vidim na vecem nivou...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostDobro branio protiv PSG-a...
http://stevesbaldcollective.blogspot.co.uk/
Dugacak podcast, ko ima visak vremena nek poslusa, o svacemu pricaju."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Victor Valdes je mnogo podcenjen golman, on je ustvari veoma veoma kvlitetan golman. Pricao sam sa dva trenera golmana u superligaskim klubovima (to ne garantuje strucnost ne znam koliko ali opet vecu nemgo moju i vasu) i obojica su se slozili da je medju 10 najboljih trenutno golmana sigurno i da ima odlicnu tehniku, refleks i pracenje igre. Sad to sto mi misljenje zasnivamo na trolovima i slicnim stvarima to je druga stvar.sloboda ili ništa
Comment
-
Ma dobar je Valdez, nije niko rekao da je krsh, jednostavno on ne moze da se dokaze u ekipi koja dominira posedom 80% vremena, nema neki tezi posao tamo, to je cela poenta. U top 10 se stavlja zato sto je igrac Barse, ja ti mogu navesti sada boljih, po meni, 10 golmana od njega. Cech, Casillas, Buffon, Handanovic, Hart, Neuer, Begovic, Courtois, Adler, Lloris.
Ima tu njih jos, jedan od njih je i Voja...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostDodaj na to ter Stegena, usudicu se da kazem i Mignoleta i Vorma...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostMa dobar je Valdez, nije niko rekao da je krsh, jednostavno on ne moze da se dokaze u ekipi koja dominira posedom 80% vremena, nema neki tezi posao tamo, to je cela poenta. U top 10 se stavlja zato sto je igrac Barse, ja ti mogu navesti sada boljih, po meni, 10 golmana od njega. Cech, Casillas, Buffon, Handanovic, Hart, Neuer, Begovic, Courtois, Adler, Lloris.
Ima tu njih jos, jedan od njih je i Voja...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostDe Gea,Cezar,Reina itd...meni je i Akinfeev naravno bolji kad je spreman bolji je i od vecine sa tvoje liste,barem za menesigpic
-Jürgen Klopp
Comment
Comment