Cuo sam da je ovaj Kouyate najjaci stoper u Belgiji, Senegalac, ali ima Belgijsko drzavljanstvo i pasos, tako da bi sigurno bio sjajan po obicaju... Ne ozbiljno, momak bi pored ovih panjeva i kiksara(svaka cast Vermaelenu) bio sjajno resenje, kada se vec momak nudi...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Freshman91 View PostCuo sam da je ovaj Kouyate najjaci stoper u Belgiji, Senegalac, ali ima Belgijsko drzavljanstvo i pasos, tako da bi sigurno bio sjajan po obicaju... Ne ozbiljno, momak bi pored ovih panjeva i kiksara(svaka cast Vermaelenu) bio sjajno resenje, kada se vec momak nudi..."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostCuo sam da je ovaj Kouyate najjaci stoper u Belgiji, Senegalac, ali ima Belgijsko drzavljanstvo i pasos, tako da bi sigurno bio sjajan po obicaju... Ne ozbiljno, momak bi pored ovih panjeva i kiksara(svaka cast Vermaelenu) bio sjajno resenje, kada se vec momak nudi...sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Povreda Balea daje priliku Arsenalu. Bas u pogresnom momentu je dosla povreda Balea po Tottenham jer igraju par teskih utakmica u narednih mjesec dana... Ipak kao fan fudbala, nadam se da nije strasna povreda malog majmuncetasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Arsene Wenger is planning the biggest and most ambitious spending spree of his 17 years at Arsenal this summer - but it all hinges on the club securing a Champions League qualification spot. Wenger wants Fiorentina striker Stevan Jovetic, as well as a goalkeeper, a midfielder and potentially a right-back. (Daily Mirror)
Za golmana nek uze Julia iz onog raspalog QPR-a, veznjak Capoue i bek Aurier, dovidjenja prijatno."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Dobra imena, Capoue se ubio za Arsenal, Joveta standard, a ovaj Jaanmat mi nije poznat, ali treba tu bolji.
Realno, sa svih strana dolazi da ce Wenger imati veliki budzet, valjda ce to sada na pravi nacin iskoristiti. Inace, M'Vila na tribinama od dolaska u Rubin. Nista brat, propade...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Odlican je Janmaat, vec prva opcija u Holandiji na desnom beku. A sto se tice M'Vile, Rubin je od Nove Godine odigrao 8 meceva, od toga samo 3 u ligi, e sad ja ne znam je li on uopste registrovan za EL. Ali strasno zaista...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostOdlican je Janmaat, vec prva opcija u Holandiji na desnom beku. A sto se tice M'Vile, Rubin je od Nove Godine odigrao 8 meceva, od toga samo 3 u ligi, e sad ja ne znam je li on uopste registrovan za EL. Ali strasno zaista...
Rubin ima onu zabranu za registrovanje igraca, ne znam da li je to ukinuto.
Nije Valdes los golman, ali brate, ne razumem ovo oko dovodjenja golmana.
Spoiler
Doktor!sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment