Originally posted by Freshman91
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Remzika jeste bio potencijal pre nego sto mu je Shawcros nogu polomio ali prava rec "bio". Ako cemo iskreno od cele ekipe taj isti Remzika je dobio najvise prilika i najvise ga je Wenger forsirao i on nikako da udje u tu formu.Razumem ja da je to teska povreda i ja sam imao slican problem i znam kako je meni bilo tesko jos sam igrao u amaterskoj ligi a mogu zamisliti kako je tek na ovom nivou kada vrse pritisak na tebe koji ni jedan normalan covek ne moze da izdrzi.Problem i barijera su u njegovoj glavi da li ce i kako da predje preko toga je jedini problem :/
Svi znamo koliko je odlicnih igraca upropastilo svoje karijere zbog tih povredasigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
http://player.arsenal.com/player/337...l-and-bellerin
Wadin ljubimac puca od samopouzdanja, isti je kao Voja, opasan lik."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Jel ja malo jace uzmem da cugam odma zabusavanje na forumu, niko nista ne pise ccc. Samo 4 posta ccc
Evo jedna lijepa slicica i ovaj post je vecinom reklama za mog frenda s avatara koji je uvalio jedan lijepo go u petak
sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Sad citam da nas povezuju sa 3 golmana(Reinom, Valdesom i Adlerom). Potpuno je nepotrebno dovodjenje novog golmana, ja sam bar zadovoljan sa Vojom, a eto Fabianski pruza sjajne partije u zadnje vreme(necu ga hvaliti puno, da ga ne izbaksuziram).
Cekam naredni vikend i mec sa Redingom, to moramo rutinski odraditi.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Reading se mora napucat s bar 4 komada za samopouzdanje. Spursi gostuju Swansea-u i vala je vrijeme da Swansi urade nesto na svom terenu od kako su kup uzeli..
Fabianski je za mene smece golman i ostat ce smece golman pa makar zadrzo sve clean sheetove do kraja sezone..sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View Post
sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
http://www.b92.net/sport/fudbal/vest...&nav_id=698186
I Savic ga gura ka Cityju, a cini mi se da ce i otici tamo preko menadzerske veze koju je Asprilja objasnjavao kroz pricu o nasoj reprezentaciji."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
Comment