Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostSve mi se nesto cini da ce Diaby igrati danas, jer je Rosicky bio ocajan protiv Bayerna.
Rozza je bio kljucan u srijedu. To sam tek vidio kad sam pregledao tekmu jos jednom. Naime Roza je uspio da pokrene presing na igrace Bayerna. Istina passing mu je bio ispod prosjeka, ali opet napravio je mnogo vaznih faulova, plus je pokretao presing na zadnju liniju bayerna, te se ta ista obrana osjecala nelagodno i morali su preskakti sredinu. Odnosno martinez nije dolazio do izrazaja...sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostValja Michu da vam uvali 2 komada, da vas stignemo, da bude zanimljivo..."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
-
Prosto moramo danas pobediti, ako zelimo da ostanemo u trci za TOP4. Vidim Walcottu danas rodjendan, taman da nam se raspuca danas..
Posto je i meni u petak rodjendan, eto od Arsenala za poklon zelim pobedu nad Svonsijem.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Diaby umjesto remzike ostatak ne promjenjen
Edit: i ox umjesto rozeeLast edited by maliajnstajn; 16-03-13, 15:19.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment