Sutra ujutro na presici ce se znati sve... Za sad su samo glasine, iako sam poprilicno siguran da su istinite..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Istina nisam, sve zavisi koliko ce drzati Chambu second season complex of young players i da li ce Rozza ponovo zaigrati u ludjackom ritmu
Inace saznao sam zasto je Dean H izjavio "Learn from your fucking mistakes" na twitteru.. Ljut je jer je info izgleda tacna, a nije se naucilo na greskama..sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostNas medicinski tim bi komotno spalio kad bi ih video negde, nema veceg skupa imbecila."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Ja sam nedavno citao na nekom portalu tekst o tom famoznom celniku tima ljekara u Arsenalu,mislim da su ga tamo identifikovali kao doktora M...covjek je bukvalno opisan kao najveci debil,a pri tome i je na fazon doktor Jekyll i Mister Hyde
Ne znam ko je autor teksta,ali je krivicu stavio na pleca Wengera jer ga je godinama stitio i branio uprkos svemu ovome sto je zadesilo Arsenal,koliko je tacno veze nemamZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View Postsigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Niz interesantnih tweetova...
Established1886 @Established1886
Problems for Wednesday have come.
@EtienneGooner Players getting warnings for drinking alcohol in the training ground. Big incident took place.
From what we believe, Rosicky was fined last week by Arsenal.
There is a reward for a certain player(s) to score against Bayern Munich. We believe it depends on the goals scored."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
Comment