A imam s drugom u brkove mjesec dana opkladu. Kladili smo se na plasman Arsenala u LP, ako se ne plasiraju u LP ima da budem Bali-beg neko vrijeme
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostJa nisam nista rekao
Nisam znao da si perverznjak toliki Ajnstajne.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostA imam s drugom u brkove mjesec dana opkladu. Kladili smo se na plasman Arsenala u LP, ako se ne plasiraju u LP ima da budem Bali-beg neko vrijeme
"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostJoj gledaj ga hahahah, jebote ako ne izbore Lp ima da im noge lomim gore u londonu, ko ce nosat ovo mjesec dana
SpoilerNecu iz kuce smjet izaci
Salu na stranu ja sam poslao mail i objasnio situaciju :/
PRAVDA ZA AJNSTAJNAsigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
vole one kad zari malo
A zbog toga ti hoces da je pregrizem jezik!?!Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Evo i podrska iz Manchestera stize! ipak mora da se zna ko nosi brkove a ko brije noge!
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment