Ja sam citao da bi Vela mogao da nam se vrati, ukoliko Arsenal plati 1 milion vise od cene za koju je prodat Sociedadu(ne znam koja je to cena bila). Bio bi on fino pojacanje.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Topdzija View PostJa sam citao da bi Vela mogao da nam se vrati, ukoliko Arsenal plati 1 milion vise od cene za koju je prodat Sociedadu(ne znam koja je to cena bila). Bio bi on fino pojacanje.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostMa kakav Vela kad smo mu dopustili da tako ode nece se on vratiti , decko je prosto plakao da nas napusti :/Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostSamo nek ih otpisuju i dalje. Ja se nadam da ce da im pripisu i blamazu, a onda ce da bude spektakl na Alianzuuu
Ma i treba da nas otpisuju, da predvidjaju debakl, da nemamo cemu da se nadamo. Ko zna mozda nas Giroud i kompanija prijatno iznenadi.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
E Carlos Vela, kukala mu majka. Kakav on, bolje da ovaj sa kondomom na glavi igra.
Campbell fudbal izmislio za njega.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment