Originally posted by Wilshere_10
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Originally posted by D-Wade View PostNemoj tako batice, nadali smo se ti i ja M'Vili, bio je sudjen, sada cu ja da udaram kontru, a ti nastavi sa pozitivom. Ako jedan WC igrac dodje, znaci da smo uspeli, a ako ne, jbg, shit happens...sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Hvala Hartu i Cityju sto nas drze u igri za trece i cetvrto mesto.
Inace, Kolo Toure je danas bio solidan, i istice mu ugovor na kraju sezone. Mogli bi da njega potpisemo, ne bi bio los izbor za back-up, sigurno bolji od Djure i Squillacija."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Ma ponovo se, kao svake godine prica, da imamo veliki budzet, da je konacno spreman da to potrosi... Klasika, mada me jedino raduje sto je to preneo i Geoff.Last edited by Wilshere_10; 24-02-13, 16:36."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Uslov je da se igra LS ??? Pa to je sada realnije nego ikad, mada ce mec sa Pevcima da odluci poziciju, tu ako izgubite, bice jbeno... Mozda se i mi ukljucimo u tu borbu....NOT !!!sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ma nece moci LS bez Arsenala , ubijedjen sam
Ne znam ko ce da zavrsi van top 4 , ali sam prilicno siguran da to nece biti Arsenal
Comment
-
Ne znam kako cete izgledati bez LS, nisam vas skoro video u tom izdanju, nekih 20 godina... Pa nmg da sudim, ali ce finansije biti manje od postojecig, ako je to moguce uopste...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ma kakav LP, prvo treba proc ove lude kokosi za velikim King Kongom Baleom, pa onda osigurati top4 prije zadnje tekme u sezoni, jer jebote nije Newcastle bezveze ekipa sad. Al otom potom prvo ove patke pobjedit pa onda sve ostalosigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
http://www1.skysports.com/football/news/11670/8521283/
Jesu ispred na tabeli, ali kraj je vazan, a tu se poredak zna uvek."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
Comment