Ocekuje se pobeda danas. I opet cu gledati samo prvih pola sata utakmice(idem na fudbal ). Ocekujem Remziku u prvoj postavi danas i jedno 2 gola Thea Walcotta. Moramo ovo dobiti danas, siguran sam da ce W.Ham makar X izvuci sa Totenhemom, a mislim i da ce City dobiti Celsija sutra.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Teren pred utakmicu.
#Arsenal team vs #AVFC: Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Monreal, Arteta, Diaby, Wilshere, Walcott, Giroud, Cazorla.
Arsenal Subs: Mannone, #Koscielny, #Rosicky, #Chamberlain, #Ramsey, Gervinho, #Podolski #AFCvAVFCLast edited by Wilshere_10; 23-02-13, 15:16."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Coquelin
Brine me samo duel N'Zogbia-Traktor, tu imaju prednost, a u sredini mora da iskoristimo razliku u kvaliteti i surovo izdominiramo.Last edited by Wilshere_10; 23-02-13, 15:35."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
King ne mraci
Ajmo utiske odbrana nam je bila katastrofa a Wojceha necu ni da komentarisem , mora mnogo igra da se popravi nije bilo bas toliko lose ali nije bilo ni savrseno.
Santi kralj im se posrao u zivot ali bukvalno,Jack standardno dobar a Diaby brat made of glasssigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment