Za Meada pojma nemam stvarno. On je desni bek? Yennaris mi se cini vecim talentom
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostZa Meada pojma nemam stvarno. On je desni bek? Yennaris mi se cini vecim talentom"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Postki 1 zao mi je sto se to dogodilo,a ki 2 drago mi je sto ces nas smarati od danas
Nego ajde da se vratimo na topic ne znam kako je vama bilo ljudi ali ja sam preplakao ovu sezonu -.- Nisam bio u mogucnosti da pratim vesti i desavanja ali sam ispratio vecinu utakmica , razocaran sam klubom kao celinom i nasom politikom koju vodimo poslednjih deset godina :/sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Vratio se vodja navijaca i cim je stigao dobio novu titulu.
Gangi, nekada si samo ti odrzavao ovu temu i cesto sam citao samo tvoje monologe.Ali od kada si otisao, dolaskom malogzirua(zna se na koga mislim) ovo je postala jedna od najaktivnijih tema na forumu.Polako, ali sigurno stizemo Liverpulovu po broju postova.
Za Sanju sam ovo ocekivao da ce se desiti, samo neka on bude jedini iz prve postave koga ce prodati na leto.Kad ste se vec navukli na igrace iz Malage, sigurno je sledeci Hesus Gamez.Ne bi bilo uopste lose dovesti kao zamenu za Sanju Kaseresa iz Juventusa.Samo je pitanje da li on to zeli.
Comment
-
Nadamo se da si iz tog neprijatnog iskustva izvukao pouku i da ces u buducnosti biti oprezniji sa zenama.
I ja sam za prodaju Sagne, nije kao pre. Sutra protiv Ville ocekujem rutinsku pobedu, red je da vec pobedimo nekog.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Hvala drugari
Sto se Sanje tice ja bi nekako voleo da ostane ne znam ni sam sto :/ Wenger nam prodaje neku pricu da zeli da ga zadrzi mada i ja mislim da on leti na leto
"Our desire is to keep Bacary Sagna and he knows that," said the manager. "We will sit down with him and we did already sit down with his agent, and we didn't get a [negative] vibe out.
"He is not free in the summer so he can only leave if we let him go."sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment