ma Wilshera resava utakmicu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
...
- Šta si odigrao?
- Košjelni daje 4 gola glavom van kaznenog prostora u prvom poluvremenu, 500 dinara sam uplatio.
- Auu... interesantan tiket.
- To je taman TV pretplata, umesto da dam Tijaniću ja udarim na tiket k'o čovek!
- Pametno, ne daj lopini kapatilastičkoj, bolje vlasniku kladionice, fin čovek zbrkovima.
- DAŠTA!" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Comment
-
Arsenal: Szczęsny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Koscielny, Arteta, Podolski, Wilshere, Walcott, Ramsey, Santi Cazorla.
Arsenal bench: Mannone, Jenkinson, Coquelin, Diaby, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, GiroudOriginally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostArsenal: Szczęsny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Koscielny, Arteta, Podolski, Wilshere, Walcott, Ramsey, Santi Cazorla.
Arsenal bench: Mannone, Jenkinson, Coquelin, Diaby, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Giroud
............Voja...........
Sanja..Per..Kos..Verm
.......Arteta...Wilser.....
Remzi.....Santi.....Poldi
............Theo...........
Kontam da Remzi igra da bi se pokrila ta rupa na krilu kad je odbrana u pitanju, jer Wolkot i nije nesto srecan ici nazad, a s druge strane, samo bi lud covjek u ovakvoj utakmici Remzija stavio za zadnjeg veznog. Kakav god je, boljeg od Artete nemamo na toj poziciji. Jasno je sto Giroud ne igra - Ovo je ozbiljna utakmica!" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Eto ocekivao sam iznadjenje dobio sam ga, Theo igra spica. Dante je fasova neki dan, na van Buytenu je red da fasuje sad bas kao i Dante ponovo
Remzika i Arteta su zadnji vezni i u takvoj formaciji, Arsenal je najjaci, formaciji sa 2 zadnja vezna.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Tu ce biti dramaticnih rotacija. To je iznenadjenje koje nisu ocekivali. Po meni je to lazna 9-ka, gdje se rotiraju Santi, Theo i Poldi. Tako da obrana ne zna gdje je ko. Dante mislim da je cilj Wengeru da ga sto vise kako kazu englezi expose, razvuce i tako gradi svoje nade u napadu.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment