Originally posted by D-Wade
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Pa ne vredi, a ti bi dao vise od npr. 14-15 miliona za igraca koji ce ove godine napuniti 32-godine? A'e realno..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostPa ne vredi, a ti bi dao vise od npr. 14-15 miliona za igraca koji ce ove godine napuniti 32-godine? A'e realno..
I kada bi ga doveo za 8m, i kada bi on izdominirao i PL, sto je vrlo moguce, ljudi bi pricali kako ga je Wenger uzeo za dzaba...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Pa jeste Villa klasa, ali je covek star. Ne mora da ga pusti Barsa, ne treba toliko para davati na igraca koji je u godinama i koji mozda moze jos dve godine da igra dobro. Pod uslovom da je zdrav.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostPa jeste Villa klasa, ali je covek star. Ne mora da ga pusti Barsa, ne treba toliko para davati na igraca koji je u godinama i koji mozda moze jos dve godine da igra dobro. Pod uslovom da je zdrav.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ma znam da jeste, ja ni ne zelim da osporavam kvalitete Ville, sam sam rekao da je klasa od igraca, samo je moje misljenje da se za igrace u godinama ne treba dati vise od 15 miliona.sigpic
Comment
-
Pošto je moj post inicirao polemiku, da se i sam izjasnim. Naravno da je malo 8 miliona za takvog igrača, pa za Rvpa, koji je 2 godine mlađi, dobili 22 miliona funti. A ne radi se tu o kojekakvim potencijalima, neostvarenim igračima, talentima itd. To su vrhunski napadači, provjereni, iskusni, za koje ne igra veliku ulogu to da li je standardan u prvom timu ili ne. Mislim da Barsa mirne duše može tražiti 13 do 15 miliona." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Pa dobro, ja 15 navodim kao maksimum, za Villu je 8 neki minimum i da ih dovedes da se smeju ljudi malo, oraspoloze tako reci.sigpic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostPa dobro, ja 15 navodim kao maksimum, za Villu je 8 neki minimum i da ih dovedes da se smeju ljudi malo, oraspoloze tako reci.
Ako Villa ne vrijedi duplo onda ja stvarno ne znam...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostSquillaci je dobro se sjecam dosao za 6,5 miliona eura a nije bio u cvijetu mladosti
Ako Villa ne vrijedi barem duplo onda ja stvarno ne znam...
To sto Wenger svrsava na Francuze(a ne dovodi Francuza kada treba) je druga stvar.
Nemam ja nista protiv 12-13 miliona, pa eto i tih 15, ali sve peko toga je suludo i kao sto rece batica, pomislis da je Arsenal filijala Barsi.sigpic
Comment
-
Nikad mi neće biti jasno zašto se navijači, kojima je ni iz džepa, ni u džep, toliko brinu oko toga koliko će njihov klub potrošiti na pojačanja. Naročito Arsenalovi. Pa, jebote, nek' da 30 miliona za Vilju, zaboli me, bitno je da dođe. Sad će neko reći " zato što za te pare može i bolje ", ali evo šta imam da kažem na to:
" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
Comment