Realno 2 glupa gola smo primili.Kod penala videlo se Ramires da je trazio kontakt i dobio ga je ali minimalan stvarno i naravno bacio se kao u bazen i lagano penal.Prvi gol je smesan cist faul nad Kok(e)lanom koji je inace pokidao tekmu,nadam se da nije ozbiljnija povreda.Ne znam sto Venger siluje Dijabija kad je jasno da jos nije spreman da odigra kako zna ej pa nije igrao 4 meseca a sad mu daje da igra 3 utakmice u nedelju dana...Cazorlu treba vratiti na amc nema vajde ovako,Sanja ja ne znam sta se sa tim covekom desava.Mora na klupu pod hitno pa makar i po cenu da nam igra Dzenki.Ziru ja stvarno ne znam vise koliko da ga cekamo,znam da je dobar u vazduhu,znam da asistira ali covece ajde daj golove pa zato si i doveden,cini mi se do od njega nece biti nista,barem ne ove sezone.Drugo poluvreme dobro ali nije to dovoljno.Celsi je uradio ono sto je hteo i lagano su uzeli 3 boda.Svakom nedeljom smo sve dalje i dalje od LS,ako ne bude pojacanja vrlo brzo se mozemo oprostiti od tog 4. mesta...
Spoiler
Comment