Ruzno izgleda u tom dresu Wada...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Freshman91 View PostRuzno izgleda u tom dresu Wada...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostPripremaj se polako Freshko, ti trebas pre mene da krenes. Dug je put do NS-a, jos sneg najavili.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Donekle ocekivano, stisala se ta bura oko njega u smislu zainteresovanosti drugih klubova. Lepo da je Theo ostao, bilo bi previse da je i on otisao, ne zato sto je najjaci spic ili ne znam ni ja, vec zbog principa. Ruzno bi bilo. Jack je produzio ugovor, Gibbs isto, steta sto je i Remzika, ali sta je tu je.
Jos Zaha ode u Manchsester. Nije lose za sada.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
http://events.arsenal.com/360/All/index.html
Pogledajte kako izgleda Emirates iznutra. Fantasticna stvar !Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Evo ga Theo i zvanicno : http://www.arsenal.com/news/news-arc...-term-contract" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Eh znaci od ponedeljka se radi na novim transferima
Inace da bi se Cavani doveo trebalo bi za njega izdvojiti 91 m funti. Nema sanse da se to desi..
Inace ESPN-ov sportski komentator je izjavio da je Wenger spreman dovesti 3 igraca- Ben Arfa, Cavani i Capoue
Last edited by maliajnstajn; 18-01-13, 16:41.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostDonekle ocekivano, stisala se ta bura oko njega u smislu zainteresovanosti drugih klubova. Lepo da je Theo ostao, bilo bi previse da je i on ostao, ne zato sto je najjaci spic ili ne znam ni ja, vec zbog principa. Ruzno bi bilo. Jack je produzio ugovor, Gibbs isto, steta sto je i Remzika, ali sta je tu je.
Jos Zaha ode u Manchsester. Nije lose za sada.
Inace predomislio sam se po pitanju snimanja i spreman je...
Spoiler
Cuo me Wenger i hoce kako vi kazete da popuni te tri pozicije sa tri igraca koja ste naveli,realno bilo bi fantasticno za Arsenal ako dovede Hatema igracinu i eto nekog od tih zadnjih veznih,a ako Cavanija dovede kapa dole stvarno;)Last edited by AK47; 18-01-13, 18:12.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostPogubio Wada konce,osjeca se strah u njegovim postovima od potencijalne golotinje po NS-u zajedno sa drugom mu Freskom
Inace predomislio sam se po pitanju snimanja i spreman je...
Spoiler
Cuo me Wenger i hoce kako vi kazete da popuni te tri pozicije sa tri igraca koja ste naveli,realno bilo bi fantasticno za Arsenal ako dovede Hatema igracinu i eto nekog od tih zadnjih veznih,a ako Cavanija dovede kapa dole stvarno;)
Nezgodno cekati na semaforu.sigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostEh znaci od ponedeljka se radi na novim transferima
Inace da bi se Cavani doveo trebalo bi za njega izdvojiti 91 m funti. Nema sanse da se to desi..
Inace ESPN-ov sportski komentator je izjavio da je Wenger spreman dovesti 3 igraca- Ben Arfa, Cavani i Capoue
sigpic
Comment
-
Cuj 91m, 45m je poslednja cena koju sam cuo, Laurentis shvatio da mozda nece dobiti bolju ponudu, ne sme da bude lakom na pare vise...
Akane, sjajna kamera nema sta, kazem ti, postacemo slavni i bogati, naravno zarada se deli po 40% meni i Wadi, i tebi 20%... Mislim ipak mi imamo tezi posao.. Deal ??sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment