Ako dodje madjionicar Isco, ja cu kroz Nis go da trcim, posto je Nisava previse plitka za skakanje.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by AK47 View PostJel to onaj krkan iz Toulosea?
Brate razmisli malo da ne kvarimo dalje temu, trce dva manijaka gola kroz Srbiju(a nisu Brajkulica i Kondicija jer se njima ne bi cudili) i jos veca budala dosla i kao takve ih snima
Capoue je gospodin covek.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostJel to onaj krkan iz Toulosea?
Brate razmisli malo da ne kvarimo dalje temu, trce dva manijaka gola kroz Srbiju(a nisu Brajkulica i Kondicija jer se njima ne bi cudili) i jos veca budala dosla i kao takve ih snima
Kakav krkan, ti si krkan bre...
Capoue je jaci igrac od M'Vile...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostAjde neki strim u HD ako nadjete objesite ga ovdje. Zbog idiota moram gledati strim nakon 35 min utakmiceOriginally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Evo, pristojan stream:
http://www.frombar.tv/v-4/10/96/v-509675.html
I, sta mi nije jasno - zasto smo Bartlija jeftino prodali, kad je covjek stabilniji i kvalitetniji stoper od Djure i Skilacija? Da su bile neke pare, pa da kazem " zbog para ".Last edited by Ves; 16-01-13, 20:32." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Jack je pola ovog tima, kakva je decko klasa, zao mi ga je kada vidim sa kakvim panjevima igra. Walcott i Giroud za mentalnu ustanovu. I da, Ajnstajne ne spominji asistenciju leba ti, placen je da daje golove, a ne da promasuje pet sansi na utakmici. Theo dva puta sa tri metra nije u stanju dati gol. Pa mi nemamo vise o cemu da pricamo. Treba NAPADAC!sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
HAHAHAH, Wado prijatelji, polakooo, bit ce i golovi polako, asistencija je opet mrak, vanjskim iz prve divotica
Jack je motor ekipe i nemam nista vise da kazem, sve sto kazem je vec odavno receno, samo da ima jos jednog pored Cazorle, dominacija veznim redom bi bila perverzna
Sto se tice sansi, jednostavno nije islo jebiga desava sesigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment