Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Freshman91 View PostKavani, e sta sve necu cuti danas...
Ako on dodje, pridruzujem se Wadi u trcanju oko NS, i to iz BG ima da dodjem trceci...
Gotovo sam siguran da ce Wenger po Isca ici,samo ceka pravi trenutak za to i osluskuje sta rade drugi po pitanju njega jer ne zeli da mu ga neko otme ili da ne daj Boze da milion vise nego sto je naumioLast edited by AK47; 16-01-13, 17:07.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostSto bi vas dvojica da pocastite ljude u NS-u svojom golotinjom,neka malo opustite se jbt
Gotovo sam siguran da ce Wenger po Isca ici,samo ceka pravi trenutak za to i osluskuje sta rade drugo po pitanju njega jer ne zeli da mu ga neko otme ili da ne daj Boze da milion vise nego sto je naumiosigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostSto bi vas dvojica da pocastite ljude u NS-u svojom golotinjom,neka malo opustite se jbtsigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostJos da si rekao da ce i M'Vilu hijack-ovati, pa zaprosio bi te.
Isca bih volio u Chelseau da vidim,ali mirise mi da je francuska lisica krenula po njega tajno;)
Znam da cete reci da je puno dati za pola godine ugovora Llorentea 15 miliona,a pogotovo kad je rijec o Arsenalu,ali kad se sjetim koliko je sabio odbranu Manchestera prosle sezone i koliko je mocan spic Fernando(on se isto preziva Torres ali je morao staviti majcino zbog Bilbaoa...evo maler da vam navucem sa jos jednim Fernandom Torresom) dao bih te pare bez razmisljanja jer se gleda sta ce se dobiti s tim,tanak mi je Giroud kao papir a vi kako hocete
Necu Fresko jbt ljudi bi mislili da sam bolesniji od vasLast edited by AK47; 16-01-13, 17:17.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Akane, u pravu si za tu visinu, mada, ako se dobro secam, ti si mi rekao da je Cabaye dobro pojacanje uprkos prosecnim fizickim predispozicijama (davao si mi primer Makelele-a), a ja sam tvrdio da se bojim njegovog duela sa Yaya-om?"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostAkane, u pravu si za tu visinu, mada, ako se dobro secam, ti si mi rekao da je Cabaye dobro pojacanje uprkos prosecnim fizickim predispozicijama (davao si mi primer Makelele-a), a ja sam tvrdio da se bojim njegovog duela sa Yaya-om?
Yaya daleko losiji igrac nego sto je bio da usput kazemZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Saglasan sam. Kapue pogodniji od Mvile! Nego, Gvardiola potpisao sa Bayernom, i vodi ih od sledece sezone do '16. - drago mi je sto vise ne postoji ni najmanja sansa da taj sarlatan dodje u Arsenal." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostEtienne Capoue prava stvar za Arsenal...
Pa samo ces da snimas Akane, sto bi ljudi mislili da si bolestan ???
Brate razmisli malo da ne kvarimo dalje temu, trce dva manijaka gola kroz Srbiju(a nisu Brajkulica i Kondicija jer se njima ne bi cudili) i jos veca budala dosla i kao takve ih snimaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Geoff Arsenal @GeoffArsenal
Please be patient, its for the good of "The Arsenal" that i don't declare atm. Please respect that. I am just grateful that they're trying.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment