Announcement

Collapse
No announcement yet.

Arsenal London

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ves View Post
    Dakle, po tebi, iako Arsenal ima sve losiji i losiji tim od Totenhema, on ima bolji tim od Totenhema?
    Procitaj lepo jos jednom, pa ce ti biti jasnije, kao vecini ovde sta sam napisao. Ukratko: Ako jedan tim ima bolje pojedince na odredjenim pozicijama od drugog tima, ne znaci da je taj tim bolji.

Originally posted by Bendtner View Post
    Koj bre Totenhem,veciti talenti.Pokazace se do kraja sezone ko su oni.Kao sto se pokazalo i prethodnih godina.
    Upravo tako, to sam i hteo da kazem.

Originally posted by tata Mumi View Post
    Govori se o ovoj sezoni, o dosadasnjem dijelu prvenstva.
    Ne bih se slozio sa tobom. Po meni najrealniji faktor u gledanju toga koji je tim bolji su medjusobni susreti, pa onda pozicija na tabeli. Naravno to je individualno i razlikuje se od osobe do osobe, tj. ko kako posmatra. Opet, poslednjih n godina Arsenal je zavrsavao ispred Tottenham-a, pa i to moze da igra ulogu u ovoj proceni. Moze Arsnal trenutno biti u losijoj formi, pa biti iza Tottenham-a, a to ne mora da znaci da ce tako biti i na kraju sezone. Isto tako iz kola u kolo se moze menjati pozicija na tabeli, sto opet ne mora znaciti da neki tim losiji ako je izgubio dve-tri utakmice za redom, a opet dosta losiji tim usao u dobru formu i pretekao ga. Npr. West Brom je bolji tim od Liverpool-a? Mislim da se vecina nece sloziti sa ovom cinjenicom.
    If you do not believe you can do it then you have no chance at all.

Comment

• Originally posted by Gologuzan View Post
      Ne bih se slozio sa tobom. Po meni najrealniji faktor u gledanju toga koji je tim bolji su medjusobni susreti, pa onda pozicija na tabeli. Naravno to je individualno i razlikuje se od osobe do osobe, tj. ko kako posmatra. Opet, poslednjih n godina Arsenal je zavrsavao ispred Tottenham-a, pa i to moze da igra ulogu u ovoj proceni. Moze Arsnal trenutno biti u losijoj formi, pa biti iza Tottenham-a, a to ne mora da znaci da ce tako biti i na kraju sezone. Isto tako iz kola u kolo se moze menjati pozicija na tabeli, sto opet ne mora znaciti da neki tim losiji ako je izgubio dve-tri utakmice za redom, a opet dosta losiji tim usao u dobru formu i pretekao ga. Npr. West Brom je bolji tim od Liverpool-a? Mislim da se vecina nece sloziti sa ovom cinjenicom.

QPR je bolji od Chelseaja. Potpuno nelogicno rasudjivanje o kvalitetu timova. Tottenham je u dosadasnjem dijelu prvenstva pokazao vise od vas i bolji su, to sam htio reci i to je istina. Da li ce zavrsiti na kraju sezone ispred, ne znam. Vidjecemo. Ali tabela je ta koja je najrealniji parametar. 18 puta ste zavrsavali ispred njih sto ne znaci da cete i 19. put. Everton ako i ove sezone zavrsi ispred LFC-a, bice bolji tim. Prosta je to racunica.
      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Jbt ovdje da neko cita i ocjenjuje Arsenal rekao bi da je Giroud klasa za DZeku,znaci covjek koji ne moze loptu da primi i zabija skoro uvijek nebitne golove,a kada ga najvise trebaju nigdje ga i Walcott je medju najboljim igracima svijeta,a vrlo slican po bitnosti za Arsenal kao Giroud

Sto se tice Tottenhama i Arsenala tabela ce na kraju reci svoje.Moje je misljenje ako ne dodje do nekih povreda Balea i Dembelea mocnog da bi oni mogli i do treceg mjesta,beton fudbal igraju samo im trebaju mozda dva pojacanja ali i bez njih mogu mnogo sto se tice borbe za LS
        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• DWade ti sine nisi navijac Arsenal,ti samo ponekad pogledas Arsenal;);).Pod dva nalupao si se gluposti toliko da mislimm da dizes spomenik u svojoj dnevnoj sobi pevcima i molis se svaki dan,ako mislis da je sadasnji tim Arsenala slabiji od onog od prethodne sezone ti nisi zasluzio da pratis fudbal;););).Sadasnji tim totenhama nije jaci od sadasnjeg Arsenalovog i tu si ponovo pogresio.Najmanje sedam igraca iz Arsenalove postave bi moglo da igra u sadasnjem timu totenhema bez ikakave greske.Gibbs i Sagnja su bekovi koji igraju za reprezentaciju,Sagnja igra ove sezone lose zao sto je ne znam samo slomio nogu,Gibss je najveci potencijal koji sam video u Arsenalu jos od Wilshera tako da imas topic o totenhamu pa tamo idi pa ih dizi u nebrsa;);)

Comment

• Kako je proslogodisnji tim Arsneala slabiji od ovog? Ja bi samo to objasnjenje hteo, ako nije problem.
            "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Tako sto si imao dva klasna igraca a sad ih nemas.

Comment

• U pravu si druze, ja se cisto onako sprdam i imam 500 postova u temi Arsenal, jer ih zapravo mrzim.

Kao prvo, ja navijam za Real druze. Mene Tottenham savrseno ne interesuje. Kao drugo, ovaj tim jeste slabiji od onog iz prosle sezone, jer su otisli Van Persie i Song, a adekvatne zamene nisu dovedene. Ti pises nebuloze kao ovaj brat Cartel. Pa sta sto je talenat Gibbs? Kojih sedam bolan, ajde nabroj tih sedam igraca, molim te, nabroj ih.

Ajde ne lupaj molim te, kako te samo nije sramota porediti tim bez napadaca sa timom koji je prosle sezone imao najboljeg igraca lige. Ajde ne zajebavaj se.
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by Layzick View Post
                  Tako sto si imao dva klasna igraca a sad ih nemas.
                  Opusteno, zato imamo velikog Girouda.

Dakle, ti si portir!

Comment

• Originally posted by Wilshere_10 View Post
                    Opusteno, zato imamo velikog Girouda.
                    I mi imamo Matrija,jbg mora da bude neki panj,cisto protiv uroka.

Comment

• Originally posted by Layzick View Post
                      I mi imamo Matrija,jbg mora da bude neki panj,cisto protiv uroka.
                      Nije to nista...
                      Spoiler

Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                        QPR je bolji od Chelseaja. Potpuno nelogicno rasudjivanje o kvalitetu timova. Tottenham je u dosadasnjem dijelu prvenstva pokazao vise od vas i bolji su, to sam htio reci i to je istina. Da li ce zavrsiti na kraju sezone ispred, ne znam. Vidjecemo. Ali tabela je ta koja je najrealniji parametar. 18 puta ste zavrsavali ispred njih sto ne znaci da cete i 19. put. Everton ako i ove sezone zavrsi ispred LFC-a, bice bolji tim. Prosta je to racunica.
                        A West Brom od Liverpool-a? Logicno?

Prvo da se gleda medjusobni susret, pa onda pozicija na tabeli. Koja je poenta banalizovati stvari i posmatrati ih ovako plitko stvarno ne znam. Tottenham jeste pokazao vise u dosadasnjem ddelu sezone, to je istina, kako ce se zavrsiti na kraju to ne mozemo da znamo. Ti stvarno mislis da samo jedna stavka moze da na neki nacin objasni koji je od dva tima bolji? Opet iskazujem svoje misljenje, tebi ne mora da se svidja, ti imas svoje (koje ne valja) i to je to . Tabela je najrealniji parametar po tebi, po meni je jako nezahvalno to na osnovu jednog faktora reci.
                        If you do not believe you can do it then you have no chance at all.

Comment

• Originally posted by Gologuzan View Post
                          A West Brom od Liverpool-a? Logicno?

Prvo da se gleda medjusobni susret, pa onda pozicija na tabeli. Koja je poenta banalizovati stvari i posmatrati ih ovako plitko stvarno ne znam. Tottenham jeste pokazao vise u dosadasnjem ddelu sezone, to je istina, kako ce se zavrsiti na kraju to ne mozemo da znamo. Ti stvarno mislis da samo jedna stavka moze da na neki nacin objasni koji je od dva tima bolji? Opet iskazujem svoje misljenje, tebi ne mora da se svidja, ti imas svoje (koje ne valja) i to je to . Tabela je najrealniji parametar po tebi, po meni je jako nezahvalno to na osnovu jednog faktora reci.
                          WBA je vise pokazao od LFC-a, zato je i ispred, vrlo jednostavno, Radovao sam se k'o malo dete kad smo ponovo trpali kokoske, ali sam siguran da vise od remija ne bi izvukli da ADebayor nije toliki idiot. Na tom mecu nije igrao Moussa, koji bi pojeo nas vezni red, a Arteti naneo teske dusevne tegobe.

Dakle, ti si portir!

Comment

• Ma daj molim te srozavas sebe zar stvarno mislis da je tim arsenal iz prosle godine jaci od sadasnjeg pa ti nemas oci druze.Gibss je toliki potencijal da je to neverovatno,i da volis Arsenal ne bi pisao toliko nebuloza o njemu,po meni u op 3 najperspektivnijih bekova u svetu a jos je veoma mlad.I kao sto neko napisa malopre Arsenal JE KAO TIM JACI od kokoski;);),Wade postujem neka tvoja zapazanja o fudbalu ali molim te ne mogu da verujem da stvarno mislis ovako majku mu

Comment

• Naravno da je proslogodisnji tim Arsenala jaci od sadasnjeg, koliko ovo lose deluje bez RVP-a , nema ko zavrsiti akcije
                              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Ok, ja mislim da je ovaj tim za proslogodisnji sprdnja, i to mogu mirne duse da obrazlozim u eseju, ako ti je zelja. Samo bi bilo fino da mi objasnis po cemu je ovaj tim jaci, ne samo da nesto kazes, a ne potkrepis argumentima.

Dakle, ti si portir!

Comment

Working...
                                X