Manchester City haven't scored a League goal at the Emirates since April 2007.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by CARTEL1970 View PostZar nije cetvrti Miqe
Qpr izgleda dovodi M vilu .
Ono sto primecujem da Venger jako slabo rotira igrace. Njemu se sve svodi na 15 igraca, i ne bi me cudilo da krenu serije povreda, jer se najcesce najvljaju kod umornih igraca. I neshvatljivo mi je da juce nije igrao na krilu Rosicky umesto Ramzija, pa videlo se koliko nam je prosle sezone Rosicky unosio energije u igri, a takodje mogao je da igra i umesto Kazorle, da se spanac odmori malo.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Siguran sam da bi Arsavin sa onoliko vremena provedenog na terenu koliko su tamo bili AoC, Remzi i Zervinjo uradio vise nego njih trojica zajedno. Uostalo, koliko se ja sjecam, on je na svakoj utakmici na kojoj je igrao duze od 20 minuta imao ili gol ili asistenciju. Rosicki nije bio fit, ali da jeste..." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Prestanite pricati o arshavinu onn je truba igrac. Ljencuga na terenu ne vraca se u obranu. Ne znam zasto ga svi prizivate kad covjek ne moze da zasluzi mjesto na klupi a vi bi ga na terenu. Cim on nije ni na klupi ocito coaching staff nije zadovolja njegovim treninzima!sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostPrestanite pricati o arshavinu onn je truba igrac. Ljencuga na terenu ne vraca se u obranu. Ne znam zasto ga svi prizivate kad covjek ne moze da zasluzi mjesto na klupi a vi bi ga na terenu. Cim on nije ni na klupi ocito coaching staff nije zadovolja njegovim treninzima!Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.
Comment
-
http://eurosport.yahoo.com/news/liga...121216405.html
Sto se mene tice, jos bolje ovako. Covek je imao prelom noge, ima 31 godinu i kostao bi oko 14m. Sto je mnogo, mnogo je."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Jamie Sanderson @YoungGunsBlog
Arsenal have also turned down cut-price deal for Yann M'Vila. Big doubts over attitude. QPR in talks. Story: http://bit.ly/UFP33ssigpic
Comment
-
YES on potencijal, al Wenger ne zeli nekoga ko ima karakter Balotelia u ekipi i zato nece da ga kupi po smijesnoj cjeni. Mislim citam hoce Bigliu iz Andrelchta..
Ove novine samo pisu i pisu, Arsenal hoce za svakog igraca na planetu. Glupi agenti igraca su skontali fazon. Cim se Wenger raspituje za jednog igraca odma se za njega lijepi 20 drugih klubova i tako se igracima cijena nabija. Smijesno kako danasnja ekonomija pociva na glupim spekulacijamasigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment