Svakako bolji od sadasnjih!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostSadasnji dresovi su odlicni. I ne znam zasto bacas hejt kada dresovi uniteda nisu bajni.
Ja sam samo napisao svoje misljenje, a Junajtedovi dresovi nisu bajni ovako ali na igracima su mi odlicni.
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostBacam hejt?! Genijalno... zanima me sta je za tebe definicija hejta?
Ja sam samo napisao svoje misljenje, a Junajtedovi dresovi nisu bajni ovako ali na igracima su mi odlicni.
http://i45.tinypic.com/15s36l4.jpg slazem se da su na igracima odlicni
Comment
-
Originally posted by CARTEL1970 View Posthttp://i45.tinypic.com/15s36l4.jpg slazem se da su na igracima odlicni
Comment
-
Arsenal team vs Swansea: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Ramsey, Walcott, Cazorla, Giroud.
Substitutes: Martinez, Vermaelen, Santos, Coquelin, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Podolski.
Jer to 4-4-2 ili je Remzika na krilu? Necu gledati danasnji mec, idem na fudbal, a sa Remzikom na krilu je i bolje sto sam odabrao onu drugu opciju nego gledanje utakmice. .Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
@Wilshere Pazljivo prati Remzikinu igru pa da mi preneses kako je igrao. Mozda kojim cudom opet dobije kredite.
Ocekujem X ovde pa onda da ih na Emiratima eliminisemo.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Zar nije cetvrti Miqe
Qpr izgleda dovodi M vilu .
Ono sto primecujem da Venger jako slabo rotira igrace. Njemu se sve svodi na 15 igraca, i ne bi me cudilo da krenu serije povreda, jer se najcesce najvljaju kod umornih igraca. I neshvatljivo mi je da juce nije igrao na krilu Rosicky umesto Ramzija, pa videlo se koliko nam je prosle sezone Rosicky unosio energije u igri, a takodje mogao je da igra i umesto Kazorle, da se spanac odmori malo.Last edited by Lion; 07-01-13, 15:54.
Comment
Comment