Vise bi profitirali od Dembare , mislim da se Villa nece snaci u EPL
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
David Vilja je vrhunski fudbaler, i suludo je govoriti o tome hoce li se snaci ovdje ili ondje. Jedino je pitanje hoce li biti zdrav? E, sad, ako je tacno da on dolazi u Arsenal, ja to vidim ovako - Wolkot kao prvi napadac, Ziro kao njegova rezerva i napadac za malo drugaciju taktiku, a Vilja kao veteran sa jos par godina vrhunskog fudbala pred sobom, koji moze postati broj 1 napadac u timu, moze biti dzoker koji se povremeno koristi, a moze i propasti, sve zavisno od njegovog zdravlja. Wolkot ce naravno nastaviti i da igra na krilu po potrebi, tako da u svakom slucaju ne bi bio zapostavljen. Samak i preostali skart od napadaca zavrsili bi sa Arsenalovim dresom u slucaju ovakvog scenarija.... More bit', a ne mora da znaci ..." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Ves View PostDavid Vilja je vrhunski fudbaler, i suludo je govoriti o tome hoce li se snaci ovdje ili ondje. Jedino je pitanje hoce li biti zdrav? E, sad, ako je tacno da on dolazi u Arsenal, ja to vidim ovako - Wolkot kao prvi napadac, Ziro kao njegova rezerva i napadac za malo drugaciju taktiku, a Vilja kao veteran sa jos par godina vrhunskog fudbala pred sobom, koji moze postati broj 1 napadac u timu, moze biti dzoker koji se povremeno koristi, a moze i propasti, sve zavisno od njegovog zdravlja. Wolkot ce naravno nastaviti i da igra na krilu po potrebi, tako da u svakom slucaju ne bi bio zapostavljen. Samak i preostali skart od napadaca zavrsili bi sa Arsenalovim dresom u slucaju ovakvog scenarija.... More bit', a ne mora da znaci ...
Comment
-
Topdzije, lepo se provedite veceras, u novoj godini vam zelim prvenstveno zdravlje jer je ono najbitnije, pa onda i para, uspeha, srece i ljubavi.
Cujemo se 2013. godine !Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostArsenal team: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski, Walcott
Rutinski dobijamo!Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostSubs: Martinez, Mertesacker, Coquelin, Ramsey, Rosicky, Gervinho, Giroud
Nadam se da ce ovaj mec da doprinese odluci Thea da potpise nov ugovor.
Jako je doprineo mec. Kakva tuga od utakmice, ko da nije isti tim koji je igrao protiv Newcastle-a. Po meni Voja najbolji, uz njega Vermalen i Koscelny. I Jack se nesto malo trudio, zao mi zbog njega jer mu danas rodjendan, a saigraci ku*cem nece da mrdnu pa da mu ulepsaju ovaj dan.
Kakve 2 izmene oko 75. minuta, izlaze Santi i Ox, ulaze Gervinho i Ramsey.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Comment