procitao sam u blicu da su Spusri ponudili 8 miliona Renu za M'vilu...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Hvala svima na dobrodoslici.
Originally posted by maliajnstajn View PostPozdrav stari, navijas za najbolji klub na planetu
Bilo bi super da dodje Ba ali ne verujem nista dok ga nevidim u crvenom dresu.
Jos kad bi doveli Capoue-a ili Mvillu juju...sigpic
Comment
-
Inace zanimljivo je da je samo Canal + prenio vjest za Dembaru, nijedan otocki mediji nije plasirao tu pricu stoga izgleda da ima u tome istine, jer obicno daily fail i mirror objave price i onda od toga nista ne bude. Sad se imamo cemu nadatisigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
http://marouanchamakh.wordpress.com/...-za-negreda-2/
Ako je ovo istina, meni je realnije da ode u Totenhem, posto sam citao da se Adebayor spominje u QPR.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=MsmGdZdR5IY
Secate se ove Bozicne cestitke od pre 2 sezone ? Kako su mi jaki Sagna,Chamakh i Arshavinov naglasak.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Jako bi lepo bilo da je istina ovo za Dembu. Mada mi je tu malo zao Giroud-a za koga mislim da moze mnogo bolje i vise, iako je podigao formu, ali dobro, jos jedan razlog vise da se vise trudi, prilagodjava i napreduje. Dobra stvar kod Dembe je sto se navikao na englesku ligu i vezni red Arsenala cemu goditi.
Sto se tice zadnjeg veznog... Nekako prizeljkujem M'vilu i mislim da treba da se sutamo u dupe ako ga AW dovede. Pa jbt kako je proslo za Hazarda, Matu itd., hoce Arsenal, Wenger kupuje sigurno, sve gotovo i op neko drugi ga uzme. Nadam se da nece tako biti sa Dembom i M'vilom. Cisto sumnjam da ce dva zadnja vezna da dovede, tu je Kokelan koga Arsen stalno ubacuje, forsira, a i mislim da moze da bude dobar backup na DMC poziciji.If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Comment
Comment