Originally posted by Wilshere_10
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Navas bi kostao 20m, a i bije ga glas da je homesick. Cabella iz Montpeillera, spominjem ga po milioniti put, malo para, a igra fenomenalno... Uzalud mi pisemo imena i zelje kad ce doci mrtvi Zaha..."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Bilo bi lepo kada bi doshao Isco...dechko igra dobar i ofanzivan fudbal...Nadam se da se Wenger malo opametio i da ce da iskeshira za njega a ne za tamo neke kvazi napadache,kao Huntelar koji u Real Madridu nije ni klupu grejao,vec je bio pochasni gost na tribinama stadiona
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostI ja sam da se da Walcottu onoliko koliko trazi, ali opet ako se moze igrac svjetske klase dovesti, dokazani strijelac onda moze i on.. Uglavnom nek nam strucnjaci za Bundes kazu kakav je Huntelar
Comment
-
Isco nema sanse da dodje, eksplodirao je ove sezone, skocila mu je cena, a i ne moze Arsenal da ponudi vise od klubova poput Celzi, Siti, PSZ, kao ni od Rusa, itd. On ce otici u neki veci klub. Ja bih najvise voleo kada bi Navas dosao, ali to je nerealno. Sterling bi isto bio dobra kupovina i u Wengerovom je stilu . Mogli bi i Dortmundu da uzmemo nekog igraca ...If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Comment
Comment