Originally posted by Wilshere_10
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Arsène Wenger: "In the winter break we are working very hard, we have some funds available and it could happen that we buy two players (+Thierry) but I cannot reveal to you today the names."
Eto izjave u originalu..."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Umre crnac, odlazi na nebo i dodje do Svetog Petra. Kaze mu Sv. Pera: "'De ces bre ti crnac?". "Pa mislio sam da udjem u raj...". "Ma jesi ti normalan", veli njemu Sv. Petar "pa ovo je Raj, ne mogu crnci u raj!!!". Crnac pita: "Pa gde cu ja onda?". A Sv. petar kaze: "Ma nemam pojma, eno ti tamo pakao, pa probaj tamo." I Crnac ode.
Dodje do pakla, a tamo stoji djavo i kaze mu: "De si bre ti crnac posao?". "Pa unutra da udjem, ne daju mi u raj, pa sam dosao u pakao" A Djavo ce: "Ma bezi bre budalo, pa ne mogu crnci u pakao". Onda jadni crnac pita: "Pa gde cu ja???" A Djavo odgovori: "Nemam pojma, probaj u Arsenal!"
"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
-
Talks have begun with Crystal Palace over a January move, with the Gunners confident of landing the 20-year-old star with a €12.3 million offer up front and €2.5m in add-onssigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda Å¡ampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Pa i nema razloga za odlazak, prva je violina, igra LS, jedva je uspeo da nadje svoje mesto pod suncem, i to kad je Santi otisao, tako da sumnjam da bi hteo da se ponovo bori za mesto s njim.
EDIT:A opet, moze biti i Adrian, Atletico je u ozbiljnim dugovima, i radije bi prodali njega nego Falcao-a.Last edited by Wilshere_10; 30-11-12, 21:06."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...o-Arsenal.html
10m za kantu, 12m za prosecnog, izvikanog Engleza od 20 godina... Wenger je puk'o."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
Comment