Walcott igra od prve min kao i giroud... sad ce snijeg da pada
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Postava nije mogla biti bolja, fali jos samo Gibbs. Eto da vi uzivate bez Remzike, a ja bez Gervinha.
Inace imam danas jednu opkladu u cokoladu, Arsenal ne sme da izgubi(znaci treba mi X2), a sa ovom postavom smatram da mozemo i do pobede !
IDEMO TOPDZIJE !Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostTopdzijo, hoces da kazes da Voja ne fali?Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Sa uzivanjem, kako drugacije?
Bitno da Jack igra.
EDIT: Igramo u trecoj garnituri, onim zuto-bordo dresovima, cisto informativno, znam da je podatak nebitan.Last edited by Wilshere_10; 06-11-12, 20:37."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Juce nikakva igra, ali bas nikakva. Sreca pa smo i postigli ona 2 gola u prvih 25 minuta. Za mene igrac utakmice je bio Vito Mannone.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
http://www.mirror.co.uk/sport/footba...alcott-1423753
Lukas hoce u srce napada. Razumljivo, covek zna svoje kvalitete i hoce da ih pokaze.
http://www.mirror.co.uk/sport/footba...r-adel-1423733
Ovo nam je plan B ako ne dovedemo mrtvog Zahu. Nije da cemo se usreciti..."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
ma prije 4-4-1-1 nego 4-4-2 al opet rotacija u napadu Giroud-walcott-podolski bi bila dramaticna...
4-4-2 formacija bi bila dobra jedino sa 2 zadnja vezna koja bi ubijala sviju...
Santi bi se premjestio na krilo, lijevo krilo bi bio boga pitaj jer onaj glavonja gervinho ode u afrikusigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Season Tickets:
Arsenal - Cheapest: 1210€ Most expensive: 2401€.
Real Madrid - Cheapest: 217€ (!!) Most expensive: 1794€.
Barcelona have the cheapest Season Tickets in La Liga: 125€
The most expensive Season Tickets in Bundesliga cost 776€ (Schalke 04).
Strasno je kakvi su to lopovi, strasno..."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
Comment