Zervinjo tri nedelje pauzira pise blic ne znam da li je to dobro ili lose al nadam se da ce Theo to da iskoristi...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Procitao sam negde da Van Persie nece igrati u subotu protiv nas zbog navodne povrede. Ja mislim da je u pitanju nesto drugo, a ne povreda. Nema muda da izadje na teren.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostProcitao sam negde da Van Persie nece igrati u subotu protiv nas zbog navodne povrede. Ja mislim da je u pitanju nesto drugo, a ne povreda. Nema muda da izadje na teren.
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostEvo bas sada citam svuda, i na tvoju nesrecu nigde se tako nesto ne spominje!Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Realno,glupo je ocekivati da Robin napravi nesto ruzno.Ja sam ubijedjen da nece proslaviti gol a kamoli otici ispred Arsenalovih navijaca da im se sprda(kao sto je to uradio Adebajor).
Ne shvatam zasto ocekujete da ga neko povrijedi?Vjerujem da je sa vecinom Arsenalovih igraca u dobrim odnosima i da oni na to ne gledaju kao navijaci...
Comment
-
Ne verujem da ce iko hteti namerno da ga povredi, nemamo takav tip igraca. Jedino treba da se cuva ako Wenger kojim slucajem ubaci Frimponga.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by bjelaksson[YNWA] View Postima da vam ukrademo volkota, strasan igrac...
inace, jebem mu mater: http://www.goal.com/en/news/9/englan...rs-to-sign-for
On se naso kurcit i govorit klubu sta i kako da radi.. MARS!sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Wenger told a shareholder after the Arsenal AGM last week than City offered Van Persie an astonishing £300,000-a-week (€373,000). There was even a rumour that the Premier League champions were willing to pay for a helicopter to enable the Dutchman to commute from his Hertfordshire home to Manchester for training every day.
Liverpool mu ponudio platu od 100k
http://sportsport.ba/ino_fudbal/live...walcotta/91005Last edited by bjelaksson[YNWA]; 02-11-12, 11:34.
Comment
Comment