Originally posted by Skrillex
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Topdzija View PostPa sve domace fb stranice u kojima sam uclanjen(one o Arsenalu i PL-u) su objavile sliku, pa sam hteo da podelim sa vama.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Mec protiv Norwicha je najgori Arsenalov mec u zadnje 2 godine. Slab dan, zamislicu da se nije ni desio, tako mi lakse.
Ox se povredio, ne igra protiv Schalkea. Gervinho je najobicniji idiot, koji sem meca protiv Southamptona, ne radi nista korisno od pocetka sezone. Odmah na klupu, pa da udje onaj genijalac koji je debitovao protiv Kanarinaca, Serge Gnabry. Decko je bio pod pritiskom, videlo se, ali je vise pokazao od Gervinha u tih 20-ak minuta, sigurno. Zasluzuje sansu od prvog minuta protiv Schalkea.
Jack veceras igra protiv Everton U-21, ocekuje se da ce startovati tek protiv Readinga u Capital One kupu, naredne nedelje.
Jurimo Adriana Lopeza, makar su takve informacije, i to mi se svidja kao resenje. BIlo bi odlicno da ga uparimo sa Giroudom napred, Olivieru treba podrska u napadu, ne moze sam, posebno kada nema centarsuta (Santos je kreten, jedva cekam da se Gibbs vrati)."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Moram priznati da sam se zazelio Jacka.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Last edited by maliajnstajn; 22-10-12, 22:09.sigpic
Comment
-
Originally posted by Reise View PostJe li ovo prije n.e. odigrano?
Ako ne vjerujes otvoris link premier-kladionica.com, ukucas kodove za provjeru tiketa i vidjet cessigpic
Comment
-
Aj da se ucipim sa mojim tiketom u hejtu na Arsenal
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjen...5-7305709-1026
Comment
Comment