Gnabry ce ove godine dobiti priliku u prvom timu, u kup utakmicama, u slucaju vece krize s povredama (koja je za ocekivati), i mozda protiv slabijih timova. Momak je najveci potencijal Arsnealove skole jos od Fabregasa.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Gnarby je brutalan igrac, mada slicno je bilo i sa Velom koga sam jedva cekao da zaigra, dobije koji minut, a na kraju od njega nista, ode...
Nadam se da se ta prica nece ponoviti sa Gnarby - em. Jack - u ne treba puno da se vrati u staru formu, vec ovde se sprda, a tek sto se vratio. Jeste da nije jak protivnik, ali vratice se on jaci nego ikad .
Lepo deluju ove akcije, tecna igra, bice dobrih igraca u naredne 2-3 godine.
Ako Gnarby nastavi ovako da igra, definitivno ce ga Wenger ubacivati u kupu.If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Comment
-
Koscielny napustio trening Francuske zbog povrede kolena.
Akpom, mladi napadac, koji je postigao drugi gol u mecu protiv Readinga U-21, potpisao prvi profesionalni ugovor.
Vermaelen rekao da je Jack fizicki jos bolji pre povrede, i da se vidi da je dosta radio u teretani."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostKoscielny napustio trening Francuske zbog povrede kolena.
Akpom, mladi napadac, koji je postigao drugi gol u mecu protiv Readinga U-21, potpisao prvi profesionalni ugovor.
Vermaelen rekao da je Jack fizicki jos bolji pre povrede, i da se vidi da je dosta radio u teretani.
Kos jeboga krv, je izgleda ozbiljno povrijedjen jer nije mogao sam hodatisigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostJacku bilo dosadno pa se frajer nabildo.. Fakat se vidi na njemu da je dobio na masi i da je pravo sredio torzo... Dole ne vjerujem da je radio noge jer jebiga imao je povrijede tih nogu
Kos jeboga krv, je izgleda ozbiljno povrijedjen jer nije mogao sam hodati
I ja jedva cekam da vidim Dzeka, uglavnom ovi mladi fudbaleri koji su zeljni fudbala se vrate mnogo bolji nego sto su bili.sigpic
Comment
Comment