Svaka cast za Cazorlu !!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Topdzija View PostRamsey deli lopte kao Fabregas, a cuva loptu u nadoknadi kao Henry.
Kazorla,nemam reči,oduševljava me kako igra i kako se bori,kako juri za svakom loptom.Primer svim mladim igračima.Samo neka nam je on živ i zdrav.
Volkotova završnica u stilu Anrija,kako je samo savršeno šutno i kakvu je lepu putanju lopta imala.
Sve u svemu,dobro smo igrali,imali smo i sreće,na 1:1 su imali prilike da povedu ali srećom pa im je Kerol u napaduСА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА
Comment
-
Kazorla opet pokazao klasu! Fantasticno igra i levom i desnom nogom, odlican pregled igre, jos danas i neverovatan gol! Jedan od najboljih srednjaka u Premijer ligi. A za njega nema mesta u reprezentaciji, da ne poverujes. Kakve je samo fascinantne igrace Spanija dala poslednjih godina...
Comment
-
Bitno je da je Giroud razbio taj maler, golovi ce doci sami, fenomenalan je to napadac. Za Cazorlu sta drugo reci, gledam sada snimak tekme, i jos ne verujem da je covek dosao za sicu, ali takve su bile okolnosti.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
hocu pod hitno da vidim golove posto sam radio 3 smenu i nisam bio u mogucnosti da gledam tekmu ali bitno da smo posle poraza od Chelzija uspeli da se oporavimo
i igrao sam na nas 2 i evo dokaza
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjen...1-6297837-1022
samo sto me je za sad 1 parLast edited by ledeni 80; 07-10-12, 06:52.
Comment
-
Last edited by Freshman; 07-10-12, 14:58."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
A tih 35 m navodno će biti prva ponuda za Falkao-a. Naravno, ni ja ne vjerujem u to...
http://www.mirror.co.uk/sport/footba...r-told-1364685" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Ves View PostA tih 35 m navodno će biti prva ponuda za Falkao-a. Naravno, ni ja ne vjerujem u to...
http://www.mirror.co.uk/sport/footba...r-told-1364685
Wilshera hvala na snimku i samo sam posle primljenog gola trazio da li ce naci onog navijaca West Hema koji je ucutkivao navijace ARSENALA kad su poveli da vidim reakciju kad je svatio da njegov klub nema sta da trazi protiv nas tkr kad je njegov voljeni klub na kraju izgubio
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostIsco, Isco, Isco...sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Pozdrav za Gangija, u nadi da jos uvek deli misljenje o Remziki sa Wadom i sa mnom.
Shea, Sagna, Hajrovic, Miquel, Santos, Eisfeld, Coquelin, WILSHERE, Frimpong, Gnabry, Akpom.
Kako cu da izdrzim do 20. oktobra, da vidim Jacka u PL?"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Isco koliko god dobar bio, je najmanje potreban Arsenalu. Realno, tesko on i Santi mogu zajedno. Isco je zablistao kada je Santi otisao i kada on ima loptu kod sebe. Slicni su mnogo. Da je nekog ubicu u napadu dovesti, Llorente bi mogao doci za manje pare, jer je u svadji sa pola tima Bilbaa.
Mada ja nisam neki ljubitelj navedenoga, radije bi npr. James-a Rodriguez-a, al' to je jako tesko izvesti.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment