I mene je Celzi razocarao, od onakvih zivotinja na terenu sve se svelo na to da iz tri sanse postignu dva gola zahavaljujuci nesrecnom stoperu Arsenala.Hazard zaustavljen, Mata je bio najvise opasan po gol Arsenala.Sta ces kada im je trener, Italijan?Da ekipa koja ima tako mocnu ofanzivnu trojku i Toresa ispred njih mora da se brani.Niko nece na kraju osporavati taj stil ako se osvoji titula.
Bolja sansa je bila je pogodjen okvir gola nakon prekida i mislim da je Vermalen zakacio glavom.Takodje jedan sut Volkota je nakon sto je lopta zakacila nekog od odbrane iz Clezija je prosla pored leve stative.
Dijabia nece biti minimum tri nedelje, stvarno je Arsenalu potreban Dzek na klupi.Sto znaci da ocekujemo da ce protiv Olimpijakosa poceti Remzika.
Bolja sansa je bila je pogodjen okvir gola nakon prekida i mislim da je Vermalen zakacio glavom.Takodje jedan sut Volkota je nakon sto je lopta zakacila nekog od odbrane iz Clezija je prosla pored leve stative.
Dijabia nece biti minimum tri nedelje, stvarno je Arsenalu potreban Dzek na klupi.Sto znaci da ocekujemo da ce protiv Olimpijakosa poceti Remzika.
Comment